Kirjanpitäjä Lahteen

Oletko uusia haasteita vailla oleva tämän päivän ja tulevaisuuden kirjanpitäjä?

Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Etsimme sinua asiakasvastuullinen kirjanpitäjä, tärkeimpänä tehtävänäsi on tuntea asiakkaasi ja heidän liiketoimintansa sekä tukea heitä sen kehittämisessä. Olet vastuussa asiakkaidesi kokonaisvaltaisesta palvelusta aina kirjanpidon rutiineista tilinpäätöksiin ja viranomaisilmoituksiin asti. Pidämme tärkeänä sitä, että sinulla on kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uskallat hyvillä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidoillasi konsultoida asiakkaitamme heidän taloushallinnon eri prosesseissa.

Olet juuri sopiva tehtävään, mikäli olet jo työskennellyt taloushallinnon parissa, mutta sinulla on silti vielä paloa ja intoa kehittyä omassa työssäsi! Odotamme tiimin jäseniltämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä avoimuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta työyhteisöä kohtaan. Käytössämme on monia alan ohjelmistoja, joten erittäin tärkeää on sähköisten järjestelmien tunteminen ja kyky omaksua uusia ohjelmia nopeasti. Bonusta on, mikäli sujuvan suomen kielen lisäksi omaat osaamista myös muista kielistä, esim. englanti.

Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä, mm. tarjoamalla hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa ja saat työhösi tarvittaessa tuen muulta organisaatiolta.

Näetkö itsesi osana meidän ammattitaitoista tiimiämme? Haluatko työskennellä nykyaikaisissa työtiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Askonalueella? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteeseen marja.janhunen@rantalainen.fi, Marja vastaa kysymyksiisi numerosta 050 441 7307.

Sillä aikaa kun odotat kutsua haastatteluun, voit tutustua arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä tai lue lisää Rantalaisella työskentelystä mm. uusimmista uratarinoista www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Lisää avoimia paikkoja

Palkanlaskija Lahden toimistolle

Oletko uusia haasteita vailla oleva tämän päivän ja tulevaisuuden palkanlaskija? Etsimme sinua palkanlaskija, joka haluat tehdä asioita yhdessä asiakkaan kanssa, […]