Kirjanpitäjät ja palkkahallinnon osaajat Saloon ja Turkuun

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 600 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tarjoamme kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Haemme Turun ja Salon toimistoillemme kirjanpitäjiä sekä palkkahallinnon osaajia.

Vastaat tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta tai palkanlaskennasta, ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Vastaat omalta osaltasi konsernin prosessien toteutumisesta työssäsi. Tehtävään voi liittyä myös mm. asiakkaiden reskontranhoitoa, maksuliikennettä, talouslukujen tulkintaa ja henkilöstöhallinnon neuvontaa riippuen sovitusta työnkuvasta. Raportoit tehtävässä alueesi talous- tai palkkahallinnon päällikölle.

Vastuualueellesi kuuluvat tehtävät edellyttävät perehtyneisyyttä kirjanpidon tai palkkahallinnon rutiineihin. Sinulta odotetaan kykyä hyödyntää työssäsi nykyaikaisia talous- tai palkkahallinnon järjestelmiä (esim. Lemonsoft, Netvisor, L7, Fivaldi, Procountor, Mepco, PersonecW) ja näkemystä oman työsi kehittämiseen.

Sinulla on kokemusta taloushallinnon tai palkkahallinnon alalta. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja tartut työhön täysillä. Ymmärrät asiakasyritysten tai -yhteisöjen talouteen vaikuttavia tekijöitä ja osaat tulkita lukuja asiakkaiden parhaaksi. Pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa myös englanniksi tai ruotsiksi. Arvostamme suoritettuja taloushallintoalan KLT- ja PHT-tutkintoja tai suunnitelmaa tutkinnon suorittamiseksi.

Tarjoamme sinulle monimuotoisen ja sopivan haasteellisen toimenkuvan yhtiössämme. Tehtävän kautta saat mahdollisuuden kehittää omaa työyhteisöäsi ja kehittyä sekä oppia lisää taloushallintoalalta. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut ja koulutukset. Toimintaamme konsernissa ohjaa seuraavat arvot: oma-aloitteisuus, palveluhenkisyys, kumppanuus ja luotettavuus. Tavoitteenamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka.

Hae tehtävää 10.2.2019 mennessä lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen marko.heino@rantalainen.fi (kirjanpito) ja tuuli.lehtinen@rantalainen.fi (palkkahallinto). Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Laitathan hakemuksesi pian, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelutuotannon johtaja Marko Heino (p. 010 3243 301).

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä

Lisää avoimia paikkoja

Kirjanpitäjä Hämeenlinnaan

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on […]

Kirjanpitäjä Tampereelle

Rantalainen toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Sinut, KIRJANPITÄJÄ! Tampereella on nyt kirjanpitäjän vakituinen työ tarjolla 20 hengen osaavassa tiimissämme. Rantalaisella on tavoite […]