Kirjanpitäjä Haminaan

Etsimme Haminan toimistollemme kirjanpitäjää vastaamaan tehtävässä nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta. Toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Kirjanpidon rutiinit ovat sinulle tuttuja ja käytät sujuvasti työssäsi nykyaikaisia taloushallinnon järjestelmiä (esim. Netvisor, Fivaldi tai Procountor).

Sinulla on kokemusta taloushallinnon alalta. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja tartut työhön täysillä. Ymmärrät asiakasyritysten tai -yhteisöjen talouteen vaikuttavia tekijöitä ja osaat tulkita lukuja asiakkaiden parhaaksi. Arvostamme suoritettua taloushallintoalan KLT-tutkintoa tai suunnitelmaa tutkinnon suorittamiseksi.

Tarjoamme sinulle ison ja jatkuvasti kehittyvän organisaation edut. Huolehdimme sinun hyvinvoinnistasi ja ammatillisesta kehittymisestä, mm. tarjoamalla hyvinvointietuja, mittavan koulutuspaketin vuosittain sekä hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet. Meillä pääset kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa ja saat työhösi tarvittaessa tuen muulta organisaatiolta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 24.3. mennessä Sari Vuorelalle sähköpostilla osoitteeseen  sari.vuorela@rantalainen.fi. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Sari Vuorela, 0400 906 278 tai sari.vuorela@rantalainen.fi.

Rantalainen on Suomen johtava talousalan kumppani yli 16.000 suomalaiselle yritykselle. Olemme luotettava ja ihmiskasvoinen taloushallinnon palveluita tuottava konserni. Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen neljänneksi suurin tilitoimisto, jossa asiakkaiden käytössä on yli 660 koulutetun ammattilaisen osaaminen. Tavoitteenamme on olla Suomen paras taloushallinnon työpaikka. 

Lue lisää työskentelystä Rantalaisella uratarinoistamme: www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat. Tutustu arkeemme somessa häshtägillä #Rantalaisellatöissä