Ilmoita ehdokkaasi Tulevaisuuden urheiluseuraksi

Seuralla mahdollisuus 2500 euron stipendiin!

Tiedätkö urheiluseuran, jossa on hyvä meininki ja vahva halu kehittää toimintatapoja vastaamaan tulevaisuuden tarpeita? Ehdota seuraa Tulevaisuuden urheiluseuraksi. Tilitoimisto Rantalainen lahjoittaa yhdelle seuraehdokkaalle 2500 euron stipendin ja tarjoaa kaikille tukea seuran talous- ja palkkahallinnon kehittämiseen.

Tilitoimisto Rantalainen on Suomen Olympiakomitean pitkäaikainen palvelukumppani, joka tuntee hyvin Suomen urheiluseurojen haasteet ja mahdollisuudet. Pandemian seurauksena haasteita on paljon, mutta tarjolla on myös tiekartta tulevaisuuteen. Tulevaisuuden urheiluseura -stipendin avulla Rantalainen haluaa auttaa urheiluseuroja katsomaan tulevaisuuteen, tukalasta taloustilanteessa huolimatta.

 

Tulevaisuutta on helpompi rakentaa, kun näkymä talouteen on turvattu nykyaikaisilla taloudenhoidon työkaluilla. Onko seuran johtaminen läpinäkyvää, ammattimaista ja nykyaikaista? Näkyykö seuran toiminnassa vastuullisuus ja yhdenvertaisuus?

 

  1. Mitkä sinun mielestäsi ovat tulevaisuuden urheiluseuran tärkeimpiä tunnusmerkkejä
  2. Miten tunnusmerkit näkyvät ehdottamasi seuran toiminnassa?
  3. Miten seura käyttäisi 2500 euron stipendin?

 

Vastaa näihin kysymyksiin 20.2. mennessä alla olevalta lomakkeelta, niin ehdottamasi seura on mukana Tulevaisuuden urheiluseuran valinnassa. Seuran valitsee Olympiakomitean ja Rantalaisen yhteinen raati. Stipendi luovutetaan seuralle valinnan jälkeen.

 

Lomake on suljettu. Kiitos vastauksistanne!

 

Ideoita tulevaisuuden urheiluseuran kehittämiseen löytyy täältä. Rantalaisen Urheiluseurojen talousopas tarjoaa puolestaan vinkkejä seuran taloushallintoon ja varainhankintaan.

 

Lisätietoja:

Suomen Olympiakomitea: Seuratoiminnan asiantuntija Eija Alaja, puh. 040 061 7531

Rantalainen: Asiakkuusjohtaja Laura Iivonen, puh. 010 321 6715

 

Suomen Olympiakomitea on valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, joka toimii sen hyväksi, että suomalaiset liikkuisivat enemmän ja menestyisivät huippu-urheilussa. Yhdessä jäsenjärjestöjemme ja kumppaneidemme kanssa rakennamme liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen. www.olympiakomitea.fi

 

Rantalainen on kotimainen taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijaorganisaatio. Yritys tarjoaa taloushallinnon palveluja yli 1000 koulutetun ammattilaisen voimin yli 60 paikkakunnalla ympäri Suomen. Rantalaisella on vahva kokemus urheiluseurojen talous- ja palkkahallinnosta. https://www.rantalainen.fi/