Tilitoimisto Espoo

Toimipisteen osoite

Piispansilta 11 A
02230 Espoo
(Iso-Omena: Palvelut ja toimistot C, 4krs.)
010 321 6700
merja.raivio@rantalainen.fi

Katso kartalla

Aukioloajat

Joulupyhien poikkeusaukioloajat

Joulupyhien aikana Rantalaisen toimistot on  suljettu 20.12.2023–5.1.2024.

Sovithan mahdollisen tapaamisen etukäteen yhteyshenkilösi kanssa, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Normaalit aukioloajat

Avoinna ark. 8-16. Sovithan tapaamiset etukäteen.

Merja Raivio

Kirjanpitopalvelut

010 321 6941

Sami Kuronen

Johtaja, HR-palvelut

010 321 6758

Etsitkö modernia tilitoimistoa Espoosta, jolla on hallussa yrityksen palkanlaskenta ja kirjanpito?

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, paikallinen ja nykyaikainen taloushallintoalan palveluyritys. Tarjoamme modernit ja yrityskohtaiset taloushallinnon, kirjanpidon ja palkanlaskennan palveluratkaisut kaikenkokoisille yrityksille.

Jokaisen asiakkaamme taloushallinnosta vastaa nimetty kirjanpitäjä ja palkanlaskija. Proaktiivinen ja välittävä toimintatapamme takaa loistavan laadun sekä asiakaskokemuksen. Espoon toimistolla työskentelee yhdeksän kirjanpidon asiantuntijaa ja tukenamme ovat myös Rantalaisen palkanlaskennan tiimit sekä asiantuntijatiimin palvelut.

Rantalainen Espoo: Monipuolinen palvelutarjonta

Olemme palveleva, täysin sähköinen tilitoimisto Espoon Isossa Omenassa. Palveluihimme kuuluu kuukausittainen kirjanpito, palkanlaskenta sekä talouspäällikköpalvelut. Tarjoamme kuukausikirjanpidon lisäksi monipuolisia talouspäällikköpalveluita taloushallinnon kehittämiseen, analysointiin sekä päivittäisen työn tueksi. Palvelukokonaisuus voi sisältää esimerkiksi budjetointia, talousraportointia ja ennusteiden laatimista sekä taloushallinnon johtamista.  Lisätietoja Espoossa tarjoamistamme talouspäällikköpalveluista löydät täältä: Talouspäällikköpalvelut.

Sähköinen tilitoimisto Espoossa

Taloushallinnon sähköistäminen tuo lisää tehokkuutta prosesseihin ja taloudellinen informaatio on saatavilla reaaliaikaisesti. Espoon toimistolla käytössämme on useita sähköisiä taloushallinnon ohjelmistoja, joista valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa yritykselle parhaiten sopivan kirjanpito-ohjelman tai käytämme asiakkaalla valmiiksi käytössä olevia taloushallinnon ja palkanlaskennan työkaluja. Lisätietoja sähköisestä taloushallinnosta Espoon tilitoimistolla ja yleisesti Rantalaisella löydät täältä: Taloushallinnon ohjelmat.

Taloushallinnon ammattilaisina useat taloushallinnon asiantuntijat Espoon toimistolla ovat sertifioituja Procountor-osaajia sekä ylläpidämme ammattitaitoamme ja kehitämme osaamistamme jatkuvalla kouluttautumisella. Rantalaisen Espoon tilitoimistossa työskentelee myös arvostetun KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpitäjiä. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta sähköisen taloushallinnon palvelua.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!