Tilintarkastus

Tilintarkastus on lakisääteinen taloushallinnon toiminto, joka on suoritettava tarpeeksi isosta liiketoiminnasta. Usein tilintarkastus nähdään pakollisena lisämenona liiketoiminnassa. Tilintarkastaja on kuitenkin asiantuntija, joka osaa auttaa yrittäjää taloushallinnon raporttien analysoinnissa ja tilinpäätöksen läpikäynnissä.

 Tilintarkastuspalvelut kaikissa yhtiön elinkaaren vaiheissa

Rantalaisen sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on viranomaisen rekisteröimä Tilintarkastusyhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n noin 15 hengen asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HT-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudun, Uudenmaan ja Hämeen sekä Varsinais-Suomen alueille, mutta asiakkuuksiamme löytyy myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

Me Tilintarkastus Rantalainen Oy:ssä olemme tilintarkastuksen ammattilaisia. Palveluihin kuuluvat tilintarkastuksen lisäksi yhtiöoikeuteen ja vero-oikeuteen liittyvät asiantuntijapalvelut. Yhtiöllämme on pitkä kokemus erikokoisten ja erimuotoisten yhtiöiden tilintarkastuksesta. Erityisesti olemme keskittyneet pienten ja keskisuurten yhtiöiden sekä asuntoyhtiöiden tilintarkastuksiin.

Tilintarkastus Rantalainen Oy on dynaaminen tilintarkastusyhteisö, jonka palveluvalikoimasta vastaa 15 henkilön tiimi. Tilintarkastukset pyrimme aina suorittamaan mahdollisimman sähköisesti, ja kokemusta meillä on erityisesti Fivaldin, Netvisorin, Procountorin, eFinan ja Talenom onlinen sekä useiden muiden taloushallinnon ohjelmien käytöstä tilintarkastuksessa.

Yritysjärjestelyt, todistukset, sukupolvenvaihdokset

Palvelemme asiakasyrityksiä yhtiöiden elinkaaren eri vaiheissa ja hoidamme yhtiöiden perustamiset, yhtiömuodon muutokset, sulautumiset, jakautumiset ja sukupolvenvaihdokset sekä yhtiöiden purkamiset. Meiltä saat myös todistukset esimerkiksi taloudellisista voimavaroista tavara- ja joukkoliikennelupaa varten.

Asiantuntemuksemme vero-oikeuteen liittyen on vahvaa ja palvelemme elinkeino- ja tuloverotukseen, arvonlisäverotukseen, perintö- ja lahjaverotukseen, kansainväliseen verotukseen sekä esimerkiksi osinkoverotukseen liittyvissä asioissa. Tutustu yksityiskohtaisemmin asiantuntijapalveluihimme näistä linkeistä: