Taloushallintorekry 2018

Kampanja on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!

Etsimme useita kokeneita taloushallintoalan ammattilaisia sekä uraansa aloittavia tekijöitä Hämeenlinnan, Hyvinkään, Lahden ja Seinäjoen toimistoillemme. Taloushallinnon asiantuntija, palkanlaskija, palvelupäällikkö, tiiminvetäjä… You name it! Nämä ovat vain esimerkkejä titteleistä, joita voimme sinulle tarjota.

Taloushallintoala on ollut murroksessa jo pitkän aikaa. Työtavat ovat modernisoituneet, kirjanpitolaki muuttunut ja yritysten liiketoiminnalliset tarpeet monipuolistuneet. Rantalaisella pääset tutustumaan monipuoliseen taloushallintoalaan ja erilaisten yritysten toimintaan tarkemmin. Annamme sinulle avaimet oman osaamisesi kehittämiseen taloushallinnon saralla.

Miksi valita Rantalainen työnantajaksi?

Monipuoliset työtehtävät

Urakehitys ja koulutus

Parhaat tiimikaverit

Mahdollisuus etätöihin

Motivoiva palkkaus

Tutustu työtehtäviin ja hae paikkaa!

Listasimme työtehtäviä, joihin etsimme lisää tekijöitä vahvistamaan jo mahtavaa tiimiämme. Tutustu tehtävien sisältöön ja toivomuksiimme osaamisestasi. Sivun alalaidasta löydät hakulomakkeen linkin, jolla voi hakea sinua kiinnostavaa tehtävää. Rohkeasti tutustumaan!

Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjänä pääset tutustumaan eri yritys- ja yhteisöasiakkaiden kirjanpitoihin ja tilinpäätöksiin. Kirjanpitäjien asiakasmäärät vaihtelevat yritysten koon mukaan aina 10 asiakkaasta yli 50 asiakkaaseen. Rantalaisella lähdet opettelemaan kirjanpitoa muutaman asiakkaan osalta ja näin talon tavat tulevat tutuiksi. Hiljalleen kokemuksen karttuessa asiakaskuntaasi laajennetaan. Tukenasi ovat sekä tiimikaverisi että paikallinen esimiehesi.

Kirjanpitäjänä tulet käyttämään esim. Fivaldi- tai Netvisor-ohjelmistoa riippuen omasta osaamisestasi ja asiakaskunnastasi. Uraansa aloittavilta tekijöitä toivomme taloushallinnon opintoja (esim. tradenomi) ja reipasta otetta työntekoon. Kokeneimmilta hakijoilta odotamme kokemusta kirjanpidon ja tilinpäätösten tehtävistä sekä kykyä tarkastella asiakkaiden tunnuslukuja syvemmin. Kirjanpitäjästä voit kehittyä mm. taloushallinnon asiantuntijaksi tai controller-kirjanpitäjäksi.

Palkanlaskija

Palkanlaskijana pääset osaksi palkanlaskentatiimiä, joka koostuu useasta palkkahallinnon ammattilaisesta. Palkanlaskijan tehtäviin kuuluvat erilaiset palkkahallinnon tehtävät, kuten palkanlaskenta, kela-hakemukset, lopputilien laskennat, jne. Rantalaisella lähdet opettelemaan palkanlaskentaa muutaman asiakkaan osalta ja näin talon tavat tulevat tutuiksi. Hiljalleen kokemuksen karttuessa asiakaskuntaasi laajennetaan. Tukenasi ovat sekä tiimikaverisi että paikallinen esimiehesi.

Palkanlaskijana tulet käyttämään esim. Fivaldi-, Netvisor tai PersonecW-ohjelmistoa riippuen omasta osaamisestasi ja asiakaskunnastasi. Uraansa aloittavilta tekijöitä toivomme palkkahallinnon opintoja ja reipasta otetta työntekoon. Kokeneimmilta hakijoilta odotamme monipuolista kokemusta palkkahallinnon tehtävistä, TES-tuntemusta ja halua pitää yllä omaa osaamista aktiivisesti. Palkanlaskijasta voit kehittyä mm. palkkahallinnon asiantuntijaksi tai HR-asiantuntijaksi.

Tiiminvetäjä

Tiiminvetäjänä osallistut arkipäiväisten kirjanpidon tai palkanlaskennan tehtäviesi (valintasi mukaan) ohella oman asiantuntijatiimisi johtamiseen. Tiiminvetäjän tehtävänä on luotsata omaa tiimiä kohti parempaa tulosta, auttaa tiimiläisten arkisissa kysymyksissä ja tiimin töiden suunnittelussa. Tukenasi on paikallinen esimiehesi.

Kirjanpidon ja palkanlaskennan töitä tulet tekemään esim. Fivaldi-, Netvisor tai PersonecW-ohjelmistoilla. Tiiminvetäjältä toivomme soveltuvia taloushallinnon tai palkkahallinnon opintoja, organisointitaitoja sekä kykyä auttaa omia tiimikavereita entistä parempiin tuloksiin. Tiiminvetäjille tarjoamme ohjelmistokoulutusten lisäksi tiiminjohtamiseen liittyvää koulutusta.

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikkönä toimit oman osaamisalasi (kirjanpito tai palkanlaskenta) tekijöiden esimiehenä ja paikallisen toimiston päällikkönä. Palvelupäällikön rooli rakennetaan aina tekijän omien vahvuuksien ympärille. Päällikkönä vastaat oman alueesi tuloksesta ja tavoitteiden toteutumisesta. Tukenasi ovat sekä esimieskollegasi että palvelutuotannon johtaja.

Palvelupäälliköltä odotamme osaamista joko kirjanpidon, palkanlaskennan, jonkin yhtiöoikeudellisen osaamisalan tai asiakkuuksien hoidon saralta. Hakijalta toivomme johtamiskokemusta ja organisointitaitoja. Palvelupäälliköille tarjoamme johtamiseen ja esimiestyöhön liittyvää koulutusta.

Kerro itsestäsi enemmän hakulomakkeella

Toivomme kiinnostuneilta osaajilta avoimia hakemuksia. Kerro hakulomakkeella enemmän itsestäsi, uratavoitteistasi ja siitä, miksi meidän kannattaisi valita juuri sinut tiimiimme. Luemme kaikki hakemukset läpi ja olemme jokaiseen hakijaan yhteydessä.

HUOM! Kampanja on päättynyt. Mikäli olet kiinnostunut urasta Rantalaisella, tutustu avoimiin työpaikkoihin tai jätä avoin hakemus: www.rantalainen.fi/tyopaikat

Tutustu uratarinoihin
Harkitsetko uraa taloushallintoalalla? Tutustu Rantalaisen työntekijöiden uratarinoihin ja hae inspiraatiota omalle urapolullesi.

Lue lisää

Tutustu RAN Trainee -ohjelmaan
RAN Trainee -ohjelma on uransa alussa oleville suunnattu harjoitteluohjelma. Tarjoamme vuosittain kymmenille opiskelijoille ja vastavalmistuneille mahdollisuuden kehittyä taloushallintoalan huippuammattilaiseksi.

Lue lisää