RAN Trainee VI -ohjelmassa on avoinna monia mielenkiintoisia paikkoja taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin sekä ohjelmistojen tehtävissä.

Asiakkuudenhallinta ja myynti

Palvelutapamme ja kilpailuetumme perustuu henkilökohtaiseen ja räätälöityyn asiakaspalveluun. Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa taloushallinnon palvelut saman katon alta. Tässä tehtävässä voit kasvaa asiakkuuspäälliköksi, jonka tehtävänä on kuunnella asiakkaidemme toiveita, esitellä heille sopivimmat nykyaikaiset järjestelmät sekä toimintamallit ja kääntää ne tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi. Tehtävässä korostuvat uusien asiakkaiden haltuunotot ja asiakaskokemusten kehittäminen. Arvostamme myyntihenkistä tyyppiä ja katsomme taloushallintotaustan ja järjestelmäosaamisen eduksi.

Markkinointi

Tässä tehtävässä pääset näkemään laajasti, mistä kokonaisuuksista Rantalaisen markkinointi koostuu. Ulkoiset ja sisäisen viestinnän tehtävät, sisällöntuotanto eri kanaviin (verkkosivut, blogi ja muut kanavat), tapahtumamarkkinointi sekä markkinoinnin kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa ovat osa tehtävänkuvaa. Tehtävään sopii parhaiten henkilö, jolla on sopiva markkinoinnin koulutus (tradenomi tai KTM) ja kiinnostusta sekä halua viedä markkinointia eteenpäin digitalisoituvalla tilitoimistoalalla.

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka- ja henkilöstöhallinnon traineena vastaat erikokoisten asiakasyritystemme palkkahallinnosta sekä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa Rantalaisen HR-palveluita. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan asiakasyritystemme erilaisiin HR-tarpeisiin ja olet mukana auttamassa asiakkaitamme menestymään. Arvostamme kokemusta tai kiinnostusta palkkahallintoon ja HR-palveluihin. Hakijassa arvostamme vastuullisuutta sekä oma-aloitteista asennetta, ja halua lähteä luomaan ja toteuttamaan uusia asioita.

Palkanlaskijana pääset opettelemaan ja soveltamaan kymmenien eri työehtosopimuksien eroavaisuuksia. Sinulla voi olla mahdollisuus päästä tutustumaan mm. asiakkaidemme HR-järjestelmiin, tehostamaan prosesseja ja kenties kouluttaa uusia järjestelmän käyttäjiä. Palkanlaskentakokemus, työehtosopimusten tuntemus ja ohjelmistojen oppimiskyky on näissä tehtävissä iso etu.

Palkka- ja henkilöstöhallinnon tehtävissä menestyminen vaatii hyvää sovellusosaamista ja oppimiskykyä, sillä palkkahallinnon prosesseja pyritään automatisoimaan sekä Excel-makrojen että muun sovellusautomatiikan avulla.

Sovellustuki, sovellukset ja IT

Näissä työnkuvissa pääset mielenkiintoisiin tehtäviin modernien taloushallinnon järjestelmien pariin, joten toivomme sinulta kiinnostusta teknologian kehitykseen ja digitalisaatioon taloushallinnossa. Tässä tehtävässä toimit asiakkaiden ja oman henkilöstömme tukena järjestelmiin liittyvissä tehtävissä, pääset osallistumaan käyttöönottoprojekteihin ja sovellusautomaation suunnitteluun. Sovellustraineelta toivomme kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (esim. Netvisor, Procountor, Fivaldi) tai muuten erinomaista näppäryyttä erilaisten ohjelmistojen (Excel-makrot) ja ongelmanratkaisujen parista. Arvostamme myös esiintymistaitoja, sillä henkilöstön kouluttaminen uusissa asioissa on sovellustukitiimin vastuulla.

Taloushallinto

Taloushallinnon trainee pääsee kehittämään asiakkaidemme taloushallintoa monipuolisissa työtehtävissä. Tarjoamme useita eri urapolkuja taloushallinnon asiantuntijaksi, talouspäälliköksi, veroasiantuntijaksi tai tilintarkastajaksi asti. Yli 14 000 asiakkaan ja kymmenien eri tiimien joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan haasteellisen tehtävän. Edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat taloushallinnon opinnot, hyvät kommunikointitaidot sekä aktiivinen asenne työntekoon.

Taloushallinnon tehtävät painottuvat moderniin järjestelmäosaamiseen ja automaation edistämiseen. Sinulla tulee olla kyky oppia käytössä olevien sovellusten automatisointimahdollisuudet ja auttaa asiakkaitamme niiden käyttöönotossa. ”Aktiivisesti laiska ”taloushallinnon osaaja etsii ja ottaa käyttöön tehokkaimmat tavat tehdä työt, eikä juurru vanhanaikaiseen ja manuaaliseen näpräämiseen!

Tiiminvetäjä

Onko esimiestyö sinun juttusi ja haluat työskennellä ihmisten parissa? Tiiminvetäjä-Traineena pääset tutustumaan esimiestyöhön haastavassa tilitoimistomaailmassa ja organisoimaan tiimin tehokasta työskentelyä sekä olemaan yhteyshenkilönä asiakkaisiin. Jos sinulla on taloushallinnon perusosaaminen hallussa ja pidät langat käsissäsi organisoimalla omaa ja tiimin työtä sekä asetat ja saavutat tavoitteita menestyksellä, tämä voi olla sinun näytönpaikkasi.

 

Lue lisää RAN Trainee VI -ohjelmasta

Tutustu Trainee-tarinoihimme!

Monet aikaisemmat traineet ovat jääneet meille vakituisiksi työntekijöiksi. Tässä esiteltynä muutamien uratarinat.

Lue lisää

 

Hae töihin tai harjoittelijaksi!
Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi Suomen parhaassa taloushallinnon työpaikassa.

Lue lisää ja hae