RAN Trainee V -ohjelmassa on avoinna monia mielenkiintoisia paikkoja taloushallinnon, palkka- ja henkilöstöhallinnon, myynnin, markkinoinnin sekä ohjelmistojen tehtävissä.

Asiakkuudenhallinta ja myynti

Palvelutapamme ja kilpailuetumme perustuu henkilökohtaiseen ja räätälöityyn asiakaspalveluun. Asiakas saa meiltä kaikki tarvitsemansa taloushallinnon palvelut saman katon alta. Tässä tehtävässä voit kasvaa asiakkuuspäälliköksi, jonka tehtävänä on kuunnella asiakkaidemme toiveita ja kääntää ne tulosta tuottaviksi ratkaisuiksi. Tehtävässä korostuvat uusien asiakkaiden haltuunotot ja asiakaskokemusten kehittäminen. Arvostamme myyntihenkistä tyyppiä ja katsomme taloushallintotaustan eduksi.

 

Markkinointi

Tässä tehtävässä pääset näkemään laajasti, mistä kokonaisuuksista Rantalaisen markkinointi koostuu. Ulkoiset ja sisäisen viestinnän tehtävät, sisällöntuotanto eri kanaviin (verkkosivut, blogi ja muut kanavat), tapahtumamarkkinointi sekä markkinoinnin kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa ovat osa tehtävänkuvaa. Tehtävään sopii parhaiten henkilö, jolla on sopiva markkinoinnin koulutus (tradenomi tai KTM) ja kiinnostusta sekä halua viedä markkinointia eteenpäin digitalisoituvalla tilitoimistoalalla.

 

Myynnin tuki ja digimarkkinointi

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti Rantalaisen myynti- ja markkinointitehtäviä. Työpäiviisi voi kuulua tapahtumajärjestelyitä, some-päivitysten tekoa sekä muita digimarkkinoinnin tehtäviä sekä myynnin tukitehtäviä. Olet mukana kehittämässä markkinointiamme sekä myyntiämme eteenpäin digitaalisella otteella.

 

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Palkka- ja henkilöstöhallinnon traineena vastaat erikokoisten asiakasyritystemme palkkahallinnosta sekä olet mukana kehittämässä ja toteuttamassa Rantalaisen HR-palveluita. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan asiakasyritystemme erilaisiin HR-tarpeisiin ja olet mukana auttamassa asiakkaitamme menestymään. Arvostamme kokemusta tai kiinnostusta palkkahallintoon ja HR-palveluihin. Hakijassa arvostamme vastuullisuutta sekä oma-aloitteista asennetta, ja halua lähteä luomaan ja toteuttamaan uusia asioita.

Palkanlaskijana pääset opettelemaan ja soveltamaan kymmenien eri työehtosopimuksien eroavaisuuksia. Sinulla voi olla mahdollisuus päästä tutustumaan mm. asiakkaidemme HR-järjestelmiin, tehostamaan prosesseja ja kenties kouluttaa uusia järjestelmän käyttäjiä. Palkanlaskentakokemus, työehtosopimusten tuntemus ja ohjelmistojen oppimiskyky on näissä tehtävissä iso etu.

 

Sovellustuki

Tässä pääset mielenkiintoisiin tehtäviin modernien taloushallinnon järjestelmien pariin, joten toivomme sinulta kiinnostusta teknologian kehitykseen ja digitalisaatioon taloushallinnossa. Tässä tehtävässä toimit asiakkaiden ja oman henkilöstömme tukena järjestelmiin liittyvissä tehtävissä, pääset osallistumaan käyttöönottoprojekteihin ja sovellusautomaation suunnitteluun. Sovellustraineelta toivomme kokemusta sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä tai muuten erinomaista näppäryyttä erilaisten ohjelmistojen ja ongelmanratkaisujen parista. Arvostamme myös esiintymistaitoja, sillä henkilöstön kouluttaminen uusissa asioissa on sovellustukitiimin vastuulla.

 

Taloushallinto

Taloushallinnon trainee pääsee kehittämään asiakkaidemme taloushallintoa monipuolisissa työtehtävissä. Tarjoamme useita eri urapolkuja talouspäälliköksi, veroasiantuntijaksi tai tilintarkastajaksi asti. Yli 12 000 asiakkaan ja kymmenen eri tiimin joukosta löydät varmasti itsellesi sopivan haasteellisen tehtävän. Edellytykset tässä tehtävässä menestymiseen ovat taloushallinnon opinnot, hyvät kommunikointitaidot sekä aktiivinen asenne työntekoon.

 

Yritysjohtaminen

Työsi koostuu osallistumisesta ostettavien kohteiden ennakkoarviointiin, sopimusneuvotteluihin ja due diligence arviointien tekemiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Toimessasi saat kattavan käsityksen yrityskauppojen tekemisestä ja ostettujen liiketoimintojen haltuunotosta. Lue lisää yritysjohdon trainee-paikasta täältä: Yritysjohdon trainee

 

Hae mukaan Duunitorin hakusivun kautta!

Duunitorin hakusivu

Lisätietoa RAN Trainee V -ohjelmasta löydät täältä: RAN Trainee V