Turkulainen tilitoimisto Bigge Oy yhdistyi 1.5.2017 taloushallinnon palveluntuottaja Rantalaiseen. Biggen toiminta ja 15 työntekijää siirtyvät Rantalaisen toimipisteeseen Turun Kupittaan Intelligate-toimistotaloon kesäkuun aikana. Biggen toimitusjohtaja Birgitta Jaakkola jatkaa Rantalaisen palveluksessa asiakkuuspäällikkönä. Rantalaisen Turun toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Turku.

− Vuonna 1992 perustettu Bigge on arvostettu tilitoimisto, jolla on laajaa talousosaamista ja yritys on jo pitkään panostanut sähköiseen taloushallintoon. Yrityskaupan myötä pystymme palvelemaan Turun alueen asiakkaitamme entistä kattavammin yhteensä 30 talous- ja palkkahallinnon ammattilaisen voimin, kertoo Rantalaisen toimitusjohtaja Mikko Tuomainen.

− Haluamme olla paras paikallinen taloushallinnon kumppani, joka osaa jalostaa ja avata kirjanpidon raportit asiakkaan liiketoiminnan menestykseksi. Tähän työhön saimme nyt lisää vahvaa kokemusta ja osaamista.

− Yhteistyö Rantalaisen kanssa on luontevaa ja innostavaa, sillä yrityksellä on samanlaiset arvot ja  näkemykset taloushallinnosta kuin meilläkin, kertoo Birgitta Jaakkola.

− Asiakkaamme hyötyvät siitä, että pystymme nyt entistä paremmin sparraamaan heitä talouden ja tulevaisuuden ennakoinnissa, verotuksessa, yritysjuridiikassa ja henkilöstöhallinnon kysymyksissä. Isommassa yrityksessä työntekijämme voivat keskittyä enemmän omaan erityisosaamiseensa ja edetä urallaan. Asiakkaidemme toiminnan laajentuessa muille paikkakunnille, voimme palvella heitä paikallisesti Rantalaisen laajan tilitoimistoketjun ansiosta

Vuonna 1972 perustettu Rantalainen Yhtiöt on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys. Yhtiön liikevaihto on 38 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä on 550. Yhtiö toimii 37:llä paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa ja sillä on yli 13 000 asiakasta.  

Lisätietoja:

Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja, puh. 050 393 2852, mikko.tuomainen@rantalainen.fi

Birgitta Jaakkola, asiakkuuspäällikkö, puh. 050 354 4290, birgitta.jaakkola@bigge.fi