Tilintarkastus- ja konsultointipalveluita tarjoava Tilintarkastus Rantalainen on ostanut tilintarkastuspalveluja tarjoavan helsinkiläisen Audimatin liiketoiminnan. Yhdistyminen tapahtui 12.8.2019. Audimatin yrittäjä, KHT Paula Roima assistentteineen jatkaa tehtäviään Tilintarkastus Rantalaisen palveluksessa. Tilintarkastus Rantalaiselle kauppa tuo tavoiteltua kasvua ja nostaa yhtiön liikevaihdon yli miljoonaan euroon.

Tilintarkastus Rantalainen on dynaaminen tilintarkastusyhteisö, jonka palveluvalikoimasta vastaa viidentoista hengen tiimi. Työntekijämäärä on tarkoitus kasvattaa syksyn aikana 20 henkeen.

Kasvu mahdollistaa yritykselle toiminnan aktiivisen kehittämisen ja kehittymisen sähköisissä tarkastusmenetelmissä. Yhtiö toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla sekä Uudellamaalla ja Hämeessä, mutta sillä on asiakkaita myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

Asiakkaiden käytössä entistä laajempi osaaminen ja palvelutarjonta

Asiakkaille siirtyminen Audimatilta Rantalaiselle tuo uusia palveluita, kun he saavat käyttöönsä koko Rantalainen-konsernin laajan palvelutarjonnan ja osaamisen, kuten verotukseen ja muihin erityiskysymyksiin liittyvät asiantuntijapalvelut. Vastaavasti Rantalainen saa Roimasta merkittävän vahvistuksen tilintarkastus- ja asiantuntijapalveluihinsa. Roiman tunnettuus erityisesti some-kanavissa tuo myös huomattavaa lisäarvoa Tilintarkastus Rantalaiselle.

Ostetut tilintarkastuspalvelut jatkavat toistaiseksi Audimatin tiloissa Helsingissä ja siirtyvät vuoden loppuun mennessä Rantalaisen toimitiloihin pääkaupunkiseudulla.

LISÄTIETOJA:

Eelis Salo, toimitusjohtaja, Tilintarkastus Rantalainen Oy, puh. 040 5721 121 tai eelis.salo@rantalainen.fi

Paula Roima, toimitusjohtaja, Audimat Oy, 050 37 67 267 tai paula.roima@rantalainen.fi.fi

Tilintarkastus Rantalainen on vuodesta 1972 toimineen Rantalaisen sisaryhtiö. Rantalainen on yksi Suomen suurimmista talous- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoajista. Sen palveluksessa on 840 työntekijää yli 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Lue lisää tilintarkastuspalveluistamme.