Rantalainen & Rekola-Nieminen Oy ja Rantalainen & Järvinen Oy:n toiminnat yhtiöinä sulautetaan 1.4.2014. Yhtiö jatkaa nimellä Rantalainen & Rekola-Nieminen Oy ja sen toimitusjohtajaksi on nimitetty 16.1.2014 Tuula Järvinen, KLT. Yhtiön osakkaina jatkavat Leena Rekola-Nieminen ja Tuula Järvinen. Leena Rekola-Nieminen, ekonomi, KLT jatkaa yhtiön ja konsernin asiantuntija- ja koulutustehtävissä.

Yhdistynyt yhtiö jatkaa tilitoimistotoiminnan harjoittamista Järvenpäässä ja Porvoossa nykyisissä toimitiloissaan. Henkilökuntaan kuuluu yhteensä 43 alan ammattiosaajaa.

Rantalainen & Rekola – Nieminen Oy:n edellinen toimitusjohtaja Tuija Kuivalainen siirtyy Helsingin kaupungin taloushallintopalveluiden liikelaitoksen toimitusjohtajaksi 1.2. alkaen.

Rantalainen & Rekola Nieminen Oy kuuluu Rantalainen – tilitoimistokonserniin, jolla on 20 toimipaikkaa Etelä – Suomessa. Kasvavan konsernin liikevaihto on 22 me ja henkilökuntaan kuuluu noin 320 alan ammattilaista. Konserni on Suomen suurin perheomisteinen tilitoimistokonserni. Konsernin pääomistajat ovat Antti ja Anne Rantalainen, sekä Elna ja Juha Kyllönen. Elna Kyllönen on tilitoimistoyrittäjä kolmannessa polvessa.

***

Järvenpään toimipisteen sivulle pääset täältä.

Porvoon toimipisteen sivulle pääset täältä.