Suomen Yrittäjien valtakunnallinen nuorten yrittäjien tapahtuma Get Together 2018 järjestetään tulevana vuonna Hyvinkäällä 24.-25.8.2018. Tilaisuus kerää yli viisisataa nuorta yrittäjää eri puolelta Suomea verkostoitumaan, oppimaan uutta ja viihtymään. Tapahtuman järjestäjäkumppanina on Uudenmaan Yrittäjät.

Rantalainen Yhtiöt lähtee tapahtuman pääyhteistyökumppaniksi.

– On hienoa olla tapahtuman pääyhteistyökumppani, sillä uskomme Rantalaisella kotimaisena perheyrityksenä vahvasti yrittäjyyteen ja nuoriin yrittäjiin. Tapahtuma on loistava väylä päästä kuulemaan nuoria yrittäjiä ja tarjota Rantalaisen näkökulmaa taloushallinnon puolelta, joka on myös tärkeä osa yrittäjän arkea, Anne Rantalainen sanoo.

Entertainment as Business -teema kokoaa estradille nuoria musiikin ammattilaisia, elokuvan tekijöitä, tubettajia, bloggareita ja mediamoguleita kertomaan omasta alastaan ja yrittämisestä.

– On hienoa päästä esittelemään ensimmäisenä pääyhteistyökumppanina paikallinen, vaikuttava yritys. Hyvä taloudenhoito ja ennakoiminen ovat jokaisen yrityksen menestymisen kulmakiviä. Rantalainen Yhtiöt katsoo eteenpäin, eli samaan suuntaan nuorten yrittäjien kanssa, Uudenmaan Yrittäjien kehittämispäällikkö Kati Liikanen sanoo.

Rantalainen-GT-kumppanuussopimus

Anne Rantalainen ja Uudenmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Petri Graeffe allekirjoittivat Get Together -kumppanuussopimuksen Hyvinkäällä.

Lisätietoja:

Anne Rantalainen, Rantalainen Yhtiöt, anne@rantalainen.fi, p. 040 530 6977

Kati Liikanen, Uudenmaan Yrittäjät,  kati.liikanen@uudenmaanyrittajat.fi, p. 050 370 3257

Get Together 2018 verkkosivut löytyvät täältä.