Rantalainen ja TPS Juniorijalkapallo ry ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen alkavaksi tänä kesänä. Taloushallinnon ratkaisuista vastaa Rantalainen & Wahlsten Oy, joka toimii kymmenien ammattilaisten voimin Varsinais-Suomessa.

Rantalainen & Wahlsten Oy:n toimitusjohtajan Marko Wahlstenin johdolla TPS Juniorijalkapallo ry pääsee kehittämään omaa taloushallintoaan entisestään. Yhteistyösopimuksen tarkoituksena on tarjota juniorijalkapallon puolelle kaikki lakisääteiset taloushallinnon palvelut sekä luoda helpotusta vapaaehtoisten toiminnalle sähköisellä ohjelmistoratkaisulla.

– Meillä on paljon kokemusta urheiluseurojen kanssa toimimisesta ja näkemystä siitä, miten helpotetaan juniorijoukkueiden rahastonhoitajien sekä joukkueenjohtajien arkea. Tämän lisäksi tiedämme, millaista seurantaa ja taloustietoa seurojen päättävät elimet kaipaavat, Wahlsten kertoo.

TPS Juniorijalkapallo ry on Rantalaiselle tärkeä kumppani Turun talousalueella. Wahlsten uskoo, että Rantalainen saa yhteistyön kautta lisää näkyvyyttä Turussa.

TPS ei panosta vain huippu-urheiluun

TPS haluaa tarjota jalkapallosta kiinnostuneille monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa: seura kasvattaa pelaajia edustusjoukkueisiin, ylläpitää harrastetoimintaa tytöille ja pojille sekä on vahvasti mukana yhteiskuntavastuullisessa toiminnassa. Seuralla on mm. koulujen lukukausiaikana palkkalistoilla noin 20 ammattilaista vetämässä liikuntatoimintaa koulujen iltapäiväkerhoissa ja päiväkodeissa.

– Haluamme tarjota sekä tavoitteellista että harrastepuolen toimintaa eri-ikäisille ja olla kehittämässä suomalaista urheilua. Junioripuolella meillä on todella hyvät valmentajat ja ammattitaitoinen työntekijäjoukko, joka on avainasemassa seuratoiminnassamme, TPS Juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtaja Kari Uronen toteaa.

TPS Juniorijalkapallo ry:n toiminnanjohtaja Kari Uroselle jalkapallo on todellinen intohimo. Uronen on itse pelannut seurassa, toiminut seuran hallituksessa ja työskennellyt toiminnanjohtajana viiden vuoden ajan. Ura kansainvälisellä rakennusalalla jäi taakse jalkapallon viedessä voiton.

Seuran tulevaisuuden suunnitelmat selvät

TPS Juniorijalkapallon tavoitteena on jatkaa kansainvälistymistä seuraavien vuosien aikana. Suunnitelmissa on mm. rakentaa yhteistyötä syvemmin Tukholman jalkapalloseurojen kanssa. Tällä hetkellä isoin seuran järjestämä kansainvälinen tapahtuma on Aura Cup, johon osallistui tänä vuonna useita joukkueita Suomesta ja Baltiasta.

– Kansainvälistymisen lisäksi olemme lähteneet kehittämään seuran liiketoimintasuunnitelmaa. TPS Jalkapallon nimittämän strategiatyöryhmän tehtävänä on miettiä, missä haluamme olla viiden vuoden päästä, kun seuramme täyttää 100 vuotta, Uronen kertoo.

Yhteistyö Rantalaisen kanssa juontaa juurensa seuran halusta kehittyä. Jatkossa Rantalainen on yksi TPS Juniorijalkapallon pääyhteistyökumppaneista, joita seuralla on entuudestaan kolme.

– Olen tyytyväinen tähän asti tekemäämme yhteistyöhön Rantalaisen kanssa. Lähden luottavaisin mielin rakentamaan yhteistyötä ja kehittämään seuran taloushallintoa yhdessä Rantalaisen asiantuntijoiden kanssa, Uronen sanoo.

Lisätietoa TPS Juniorijalkapallo ry:stä: https://www.tpsjuniorijalkapallo.fi/

Katso toimitusjohtaja Marko Wahlstenin videohaastattelu TPSTV.fi-sivustolla: https://tpstv.fi/rantalainen-yhtiot-tps-juniorijalkapallo-yhteistyohon/