Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju Rantalainen perustaa Tampereelle taloushallintoalan osaamiskeskuksen, joka työllistää paikallisia taloushallintoalan ammattilaisia. Pirkanmaalle Rantalaisen houkutteli työvoiman hyvän saatavuus.

Tampereen toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Tampere.

– Olemme saaneet Tampereelta paljon avoimia työhakemuksia ja meillä on jo nyt muutamia asiantuntijoita, jotka käyvät Tampereelta töissä Hämeenlinnan ja Hyvinkään toimipaikoissamme, kertoo integraatio- ja muutosjohtaja Kimmo Martikainen Rantalaiselta.

Hän sanoo Tampereen osaamiskeskuksen helpottavan osaavan henkilökunnan rekrytointia ja saatavuutta koko konsernissa.  Vaikeinta työvoiman saatavuus on ollut Uudellamaalla, jossa sijaitsee lähes kolmannes Rantalaisen yli neljästäkymmenestä toimistosta.

– Kirjanpidon sähköistyminen antaa meille mahdollisuuden tasata työkuormaa konsernin sisällä toimipaikoista riippumatta. Vaikka paikallinen palvelu on jatkossakin yksi toimintamme kulmakivistä, voimme sähköistymisen ansiosta keskittää asiantuntijapalvelumme toimintoja myös kasvukeskuksiin rakennettaviin osaamiskeskuksiin, Martikainen sanoo.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 600 työntekijää. Konsernilla on toimipaikkoja lähes 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla laajan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee kuluvalla tilikaudella 25 prosentin kasvua pääasiassa yritysostoin. www.rantalainen.fi

Lisätietoja:

Kimmo Martikainen, integraatio- ja muutosjohtaja, Rantalainen Yhtiöt, puh.  040 555 8081 ja kimmo.martikainen@rantalainen.fi