Tilitoimisto Verso

 

 

 

Rantalainen Yhtiöihin kuuluva Rantalainen Oy Tampere on ostanut tamperelaisen Tilitoimisto Verso Oy:n liiketoiminnan. Rantalaisen Tampereen toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Tampere.

Liiketoimintakauppa on parin viikon sisällä jo toinen, jolla Rantalainen vahvistaa Tampereelle vasta perustamansa taloushallinnon osaamiskeskuksen asiantuntemusta. Kaupan jälkeen Rantalaisella on Tampereella yli 20 työntekijää.

− Tavoitteena on kasvattaa työntekijämäärä Tampereella sataan henkeen seuraavan kahden vuoden aikana, sanoo Rantalainen Oy Tampereen toimitusjohtaja Kimmo Martikainen.

Tilitoimisto Verson omistaja Anne Karttunen tulee osakkaaksi ostajayritykseen.

Hänen kymmenen vuotta sitten perustamansa tilitoimisto on kasvanut 25 prosentin vuosivauhtia. Sillä on nyt 15 työntekijää, jotka siirtyvät Rantalaiselle vanhoina työntekijöinä.

Karttunen uskoo, että Verso olisi voinut jatkaa kasvuaan ilman kumppanuuttakin. Hänen mielestään nyt oli kuitenkin oikea hetki myydä.

─ Taloushallinnon sähköistyessä pienten toimijoiden joukkoon jääminen olisi voinut aikaa myöten heikentää kilpailukykyämme. Saimme Rantalaisesta kokeneen ja osaavan kumppanin toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Karttunen sanoo jakavansa samanlaiset arvot Rantalaisen kanssa. Molemmat yritykset ovat pyrkineet toimimaan mahdollisimman lähellä asiakasta.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 600 työntekijää. Konsernilla on toimipaikkoja yli 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla laajan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee kuluvalla tilikaudella 25 prosentin kasvua pääasiassa yritysostoin. www.rantalainen.fi

Lisätietoja:

Kimmo Martikainen, toimitusjohtaja, Rantalainen Oy Tampere, puh.  040 555 8081 ja s-posti kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Anne Karttunen, toimitusjohtaja, Tilitoimisto Verso Oy, puh. 050 321 5432 ja s-posti anne.karttunen@versotilit.fi