Rantalainen-yhtiöt vahvistaa asemiaan Hyvinkään ja Riihimäen talousalueella ostamalla Riihimäen Tilitieto Oy:n liiketoiminnan. Tilitiedon liikevaihto on 1,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa työskentelee 18 taloushallinnon ammattilaista.

Rantalaisen Riihimäen toimipistesivulle pääset täältä: Tilitoimisto Riihimäki.

Kaupan jälkeen Riihimäen Tilitieto jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja brändillään kolmella paikkakunnalla: Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Mäntsälässä. Yhtiön Espoon toiminnot yhdistetään Rantalainen Helsinki Oy:n Myyrmäen toimistoon. Asiakkaiden yhteyshenkilöt ja palvelut säilyvät entisellään.

Riihimäen Tilitiedolle kauppa paikallisen Tilipalvelu Rantalainen Oy:n kanssa oli luonteva valinta. Vaihtoehtona olisi ollut sulautuminen pääomasijoittajien omistamaan tilitoimistoketjuun.

– Paikallisuuden ja henkilökohtaisen palvelun korostaminen on molempien yhtiöiden strategiassa ja Rantalaisen tavoitteet vastasivat hyvin omia, henkilöstöä korostavia arvojamme, sanoo Riihimäen Tilitiedon toimitusjohtaja Petri Paakkari.

Tilipalvelu Rantalaisen toimitusjohtaja Mikko Tuomainen sanoo, että voimavaransa ja osaamisensa yhdistämällä yhtiöt pystyvät vastaamaan sähköisten taloushallintopalveluiden ja vaativien asiantuntijapalveluiden kasvavaan kysyntään paremmin kuin erillisinä yhtiöinä.

– Suurimmat kilpailijamme pyrkivät keskittämään tuotantoyksikkönsä Helsinkiin ja Pohjois-Pohjanmaalle. Me uskomme sen sijaan paikalliseen osaamiseen ja läsnäoloon palveluiden tarjonnassa. Kyse ei ole vain kirjanpitopalveluista vaan laajemminkin taloushallinnon osaamisen säilymisestä Rantalaisen kotiseudulla Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Muun muassa Hyvinkäällä, Hämeenlinnassa ja Forssassa toimiva Tilipalvelu Rantalainen Oy on osa Rantalainen konsernia ja sen emoyhtiö. Rantalainen on Suomen neljänneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin kotimainen perheyritys. Sen palveluksessa on 350 henkilöä yhdeksällätoista eri paikkakunnalla Etelä-Suomessa.

Konsernijohtaja Antti Rantalainen sanoo, että Rantalainen-yhtiöt pyrkii vastaamaan taloushallintoalan kovenevaan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston.

Lisätietoja:

Tilipalvelu Rantalainen Oy
Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja, puh. 050 393 2852 ja mikko.tuomainen@rantalainen.fi