Taloushallintopalveluja tarjoava Rantalainen Yhtiöt laajenee Lappeenrantaan ostamalla Tiliastrum Oy:n liiketoiminnan. Vuonna 1998 perustetulla Tiliastrumilla on viisi työntekijää. Asiakkaita yhtiöllä on 220.

Kaupan johdosta Tiliastrumista tulee vuoden alusta osa Rantalainen & Talsi Oy:tä ja yksi sen viidestä toimipaikasta, jotka sijaitsevat Lappeenrannan lisäksi Kouvolassa, Haminassa, Kotkassa ja Virojoella. Rantalaisen Lappeenrannan toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Lappeenranta.

Tiliastrumin työntekijät siirtyvät Rantalaisen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös asiakaspalvelu Lappeenrannan Rakuunamäellä säilyy entisellään samoin kuin asiakkaiden yhteyshenkilöt.

Tiliastrumin omistaja ja toimitusjohtaja Mikko Karhu jää kaupan jälkeen Rantalaisen palvelukseen palvelujohtajaksi johtamaan Lappeenrannan toimistoa.

Karhu halusi kaupalla turvata liiketoiminnan tulevaisuuden, koska hän on parin vuoden päästä jäämässä eläkkeelle.

– Taloushallintoalalla joudutaan digitalisaation takia opettelemaan ihan uusia tapoja tuottaa palveluita, ja Rantalaisella on siihen isona alan toimijana riittävät resurssit ja asiantuntemus, hän sanoo.

Itä-Suomen operatiivinen johtaja Kimmo Martikainen Rantalaiselta sanoo, että Lappeenranta on Rantalaiselle luonteva kasvusuunta ja maakuntakeskuksena kiinnostava toimipaikka, jossa on paljon erilaista yritystoimintaa.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 550 työntekijää. Konsernilla on toimipaikkoja yli 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin kasvua vuosittain pääasiassa yritysostoin. www.rantalainen.fi

Lisätietoja:

Kimmo Martikainen, operatiivinen johtaja, Rantalainen Itä-Suomi, puh. 040 555 8081 ja kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Mikko Karhu, toimitusjohtaja, Tiliastrum Oy, puh. 050 588 0468 ja mikko.karhu@tiliastrum.fi