Taloushallintopalveluja tarjoava Rantalainen Yhtiöt vahvistaa palveluverkostoaan Kanta-Hämeessä ostamalla ASR Tilipalvelu Oy:n liiketoiminnan Janakkalasta. Vuonna 2002 perustetulla ASR Tilipalvelulla on seitsemän työntekijää. Asiakkaita yhtiöllä on reilut kaksisataa.

Kaupan johdosta ASR Tilipalvelusta tulee maaliskuun alusta osa Tilipalvelu Rantalainen Oy:tä ja yksi sen viidestä toimipisteestä, jotka sijaitsevat Janakkalan lisäksi Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Nurmijärvellä.

ASR Tilipalvelun työntekijät siirtyvät Rantalaisen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Myös asiakaspalvelu Janakkalan Turengissa säilyy entisellään samoin kuin asiakkaiden yhteyshenkilöt.

ASR Tilipalvelun omistaja ja toimitusjohtaja Aija Uschanoff jää kaupan jälkeen Rantalaisen palvelukseen asiantuntijatehtäviin. Hänelle kauppa Rantalaisen kanssa oli luonteva valinta.

– Asiakkaiden kumppanina oleminen on tärkeää molemmille yhtiöille. Toiseksi taloushallintoala elää voimakasta murrosta ja alan liiketoiminnan kehittäminen on entistä vaativampaa. Kauppa Rantalaisen kanssa tarjoaa paremmat resurssit vastata digitalisaation ja viranomaisten vaatimuksiin, sanoo ASR Tilipalvelun toimitusjohtaja Aija Uschanoff.

Tilipalvelu Rantalaisen toimitusjohtaja Mikko Tuomainen sanoo, että molemmissa yhtiöissä uskotaan paikalliseen osaamiseen ja läsnäoloon taloushallintopalveluiden tarjonnassa.

– Kyse ei ole vain kirjanpitopalveluista vaan laajemminkin taloushallinnon osaamisen säilymisestä lähellä asiakasta ja hänen liiketoimintansa tukena.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on jo yli 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kovenevaan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin vuosikasvua pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Tilipalvelu Rantalainen Oy: Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja, puh. 050 393 2852 ja mikko.tuomainen@rantalainen.fi

ASR Tilipalvelu Oy: Aija Uschanoff, toimitusjohtaja, puh. 040 564 3562 ja aija@asr.fi