Rantalainen muuttaa 1.8. uusiin toimitiloihin Riihimäellä. Uusi käyntiosoite on Eteläinen Asemakatu 2a, matkakeskuksen 3. kerros.

Muutolla Tehtaankadulta keskustaan Rantalainen pyrkii vastaamaan paremmin asiakkaidensa palvelutarpeisiin sijoittumalla keskeisemmälle paikalle Riihimäellä. Uuteen toimipisteeseen on myös helpompi päästä julkisilla kulkuvälineillä. Rantalaisen Riihimäen toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Riihimäki.

– Uudet toimitilat parantavat asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyttä sekä viestivät tilitoimistopalvelujemme paikallisuudesta ja nykyaikaisuudesta, sanoo Rantalaisen liiketoimintajohtaja Birgitta Himberg.

Uusissa toimitiloissa Rantalainen pystyy palvelemaan paremmin myös laadukkaammilla neuvottelutiloilla.

– Kirjanpidon automatisoituessa asiakkaiden henkilökohtaisesta tapaamisesta tulee entistä tärkeämpää. Neuvottelutiloissa voimme esitellä paremmin myös sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia asiakkaillemme, kertoo Rantalaisen ohjelmistoprojekteja Riihimäen alueella vetävä Risto Järvinen.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla toimialueellaan kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin kasvua vuosittain pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Liiketoimintajohtaja Birgitta Himberg, puh. 010 3243 169 ja birgitta.himberg@rantalainen.fi

Markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Risto Järvinen, puh. 010 3243 192 ja risto.jarvinen@rantalainen.fi