Rantalainen-konserniin kuuluva Rantalainen & Wahlsten Oy on ostanut Visma-konserniin kuuluvan Visma PPG Oy:n tilitoimistoliiketoiminnot Turusta. Kaupassa Rantalaiselle siirtyy kymmenen työntekijää.

Rantalaisen Turun toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Turku.

Rantalainen & Wahlstenin toimitusjohtaja Mikko Tuomainen sanoo, että kauppa vahvistaa Rantalaisen asemaa Varsinais-Suomessa, jossa se hakee voimakasta kasvua pk-sektorin taloushallintopalveluiden sekä palkka- ja HR-palveluiden tarjoamisessa.

”Tavoittelemme Turkuun 150 hengen palvelukeskusta vuoden 2020 loppuun mennessä. Kaupan jälkeen palveluksessamme on Turussa 40 työntekijää.”

Visma PPG:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää sanoo, että kauppa täydentää molempien yhtiöiden osaamista ja tukee Visman strategiaa, jossa keskitytään yritysohjelmistopalveluihin ja it-konsultointiin.

Visma PPG keskittyy jatkossa entistä tiiviimmin saatavienhallintaan ja lakipalveluihin. Yhtiö on fuusioitumassa syyskuun alkuun mennessä Visma Dueton kanssa uudeksi laki-, laskutus- ja perintäpalveluja tarjoavaksi Visma-yhtiöksi.

”Halusimme löytää taloushallinnon asiantuntijoillemme hyvän uuden kodin. Rantalainen on Suomessa Visman suurin tilitoimistoyhteistyökumppani, joka tunnetaan muun muassa hyvästä työnantajamielikuvasta”, Mäenpää kertoo.

Turun lisäksi Rantalaisella on Varsinais-Suomessa toimistot Salossa, Paimiossa ja Uudessakaupungissa. Ne ovat viime vuosina kehittäneet menestyksellisesti etenkin pk-yritysten taloushallintoprosessien kartoittamista ja sähköistämistä.

LISÄTIETOJA:

Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja, Rantalainen & Wahlsten Oy, puh. 050 393 2852, mikko.tuomainen@rantalainen.fi

Matias Mäenpää, toimitusjohtaja, Visma PPG Oy, puh. 045 342 8055, matias.maenpaa@vismappg.fi

Kimmo Martikainen, Rantalainen-konsernin yrityskaupoista vastaava integraatio- ja muutosjohtaja, puh. 040 555 8081, kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Vuodesta 1972 toiminut Rantalainen on Suomen neljänneksi suurin talous- ja henkilöstöhallinnon palveluntarjoaja. Sen palveluksessa on yli 600 työntekijää yli 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Rantalainen tavoittelee 100 miljoonan euron liikevaihtoa seuraavan viiden vuoden aikana. Kasvua haetaan sekä orgaanisesti että yritysostoin, ja sitä vauhditetaan myös voimakkaalla toiminnan digitalisoinnilla.

Visma PPG on erikoistunut saatavienhallintaan ja lakipalveluihin. Vuonna 1993 perustetun yhtiön pääkonttori on Turussa ja muut toimipisteet Helsingissä ja Porissa. Visma PPG ja Visma Duetto työllistävät fuusion jälkeen yli 120 henkeä, ja niillä on yli 10 000 asiakasta Suomessa.