Rantalainen on ostanut keravalaisen eTilipalvelut Oy Uusimaan liiketoiminnan. Samalla perustettiin uusi yhtiö Rantalainen & Vänttinen Oy, joka aloitti toimintansa 1.2.2014. eTilipalvelut Oy Uusimaan perustaja ja omistaja Lasse Vänttinen jatkaa uudessa yhtiössä toimitusjohtajana ja vähemmistöosakkaana. Yrityksen kuusi työntekijää jatkavat myös perustetussa yhtiössä.

Lasse Vänttinen näkee useita syitä siihen, miksi hän päätyi yhteistyökuvioon Rantalaisen kanssa.

– Taloushallinnon järjestelmien ja työvälineiden kehittäminen yksin on haastavaa. Rantalaisella nämä järjestelmäkysymykset on jo ratkaistu, ja pääsemme nyt mukaan modernin ja hyväksi havaitun järjestelmän piiriin. Lisäksi näiden asioiden kehittäminen eteenpäin on yhdessä helpompaa, Vänttinen perustelee.

Vänttinen arvostaa myös ison toimiston suuria resursseja ja erityisosaamista.

– Rantalaisella on laajat resurssit perehtyä muun muassa palkanlaskennan erityiskysymyksiin. Talosta löytyy paljon laaja-alaista ja syvällistä osaamista, josta voimme ottaa oppia ja mallia. Lisäksi henkilökunnan koulutus- ja rekrytointiasiat on ratkaistu hyvin, hän listaa.

Yhteistyökumppanin valinnassa painoi erityisesti myös se, että Rantalainen on perheyhtiö ja toimii paikallisesti lähellä asiakkaita. Vänttinen on toiminut Keravalla tilitoimistoyrittäjänä jo yli 20 vuotta ja asiakaskunta on siellä.

– Rantalaisen tapa toimia paikallisesti on lähellä omaa ajatusmaailmaani samoin kuin se, että yritys on perheyhtiö.

– Odotan innolla kollegoiden tapaamista ja keskusteluja: on mukavaa, ettei tarvitse yksin pohtia kaikkea vaan saa muilta tukea ja näkemystä. Haasteet ovat kuitenkin kaikille yhteisiä. Muut odotukseni ovat järjestelmäkehityspuolella.

Rantalaiselle yhteistyö merkitsee muun muassa markkina-alueen vahvistumista Keski-Uudellamaalla.

***

Päivitys 9.5.2019

Keravalla ei ole enää toimipistettä. Ota yhteyttä Tikkurilan toimistoomme.