Salon seudulle syntyy vahva taloushallintoalan yritys, kun Rantalainen ja TiliWahlsten yhdistävät liiketoimintansa. Yhdistymistä varten on perustettu uusi yhtiö Rantalainen & Wahlsten Oy, jonka osakkaina ovat Tilipalvelu Rantalainen Oy sekä TiliWahlsten Oy. Rantalaisen Salon toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Salo.

Uusi yhtiö ostaa TiliWahlstenin liiketoiminnan Salosta ja Paimiosta sekä Rantalainen Oy Lounais-Suomelta Taalintehtaan, Kemiön, Perniön, Salon ja Someron toimipaikkojen liiketoiminnot. Uuden yhtiön toimitusjohtajana toimii TiliWahlstenin omistaja ja toimitusjohtaja Marko Wahlsten.

– Näin muodostuva taloushallinnon palvelukeskittymä on viidelläkymmenellä työntekijällään toimialansa ylivoimainen markkinajohtaja Salon talousalueella, sanoo Rantalaisen läntisen alueen johtaja Mikko Tuomainen.

Marko Wahlsten sanoo, että resurssien yhdistäminen oli luonteva ratkaisu, kun kaksi alan perinteistä, mutta modernisti ajattelevaa perheyritystä löysivät toisensa.

Vuonna 1983 perustetun TiliWahlstenin liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja sillä on 25 työntekijää.  Yrityksessä on aina panostettu sähköisiin palveluihin, ja erityisesti viimeiset kaksi vuotta niitä on kehitetty voimakkaasti yhdessä pk-yrityksille suunnattujen controller-palveluiden kanssa.

Saamme nyt lisää resursseja ja osaamista liiketoimintamme ja palvelujemme kehittämiseen, Wahlsten sanoo.

TiliWahlstenin ja Rantalaisen työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin kasvua vuosittain pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Rantalainen Yhtiöt:

Johtaja Mikko Tuomainen, Läntinen alue, puh.  050 393 2852 ja mikko.tuomainen@rantalainen.fi

Konsernijohtaja, hallituksen pj. Antti Rantalainen, puh. 0400 420 665, antti.rantalainen@rantalainen.fi

TiliWahlsten Oy:

Tj. Marko Wahlsten, puh. 0500 528 582, marko.wahlsten@tiliwahlsten.fi