Rantalainen Yhtiöt laajenee Turun seudulle ostamalla Tilitoimisto Tulospartnereiden liiketoiminnan Turusta. Rantalaisen Turun toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Turku.

Yritysjärjestelyä varten perustetaan Rantalaisen brändin alle uusi yhtiö Rantalainen & Haponen Oy, johon Tulospartnereiden omistaja Esa Haponen tulee osakkaaksi.

Uuden yhtiön liikevaihto on lähes miljoona euroa ja sillä on 12 työntekijää. Asiakkaita on yli 300.

Tilitoimisto Tulospartnerit on toiminut Turun talousalueella vuodesta 2002. Yritys on laajentunut parin viime vuoden aikana jo kahdesti yritysostoin.

Yrittäjä ja Tulospartnereiden toimitusjohtaja Esa Haponen sanoo, että kumppanuus Rantalaisen kanssa mahdollistaa kasvun ja kehittymisen osana suurempaa, mutta silti paikallisesti toimivaa ja palvelevaa yhtiötä.

– Resurssien kasvaessa taloushallinnon ulkoistuksia voidaan tarjota myös entistä suuremmille asiakkaille Turun seudulla. Lisäksi henkilöstö saa isommassa yksikössä paremmat koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet, hän sanoo.

Rantalaisen konsernijohtaja Antti Rantalainen sanoo, että Rantalaisen kumppanuusmalli on osoittautunut vetovoimaiseksi, kun taloushallintoalan yritykset yhdistyvät ja keskittävät toimintojaan suurempiin yksiköihin.

– Vastaavanlaista yhteistyötä eivät alan suurista toimijoista tarjoa muut kuin Rantalainen, hän sanoo.

Kasvukeskuksissa Rantalainen on jo vahva toimija pääkaupunkiseudulla, jossa se kasvaa voimakkaasti orgaanisesti. Sillä kokemuksella ja osaamisella yhtiöllä on Antti Rantalaisen mielestä erinomaiset mahdollisuudet tuoda palvelukonseptinsa myös Turun talousalueelle.

Uusi yhtiö Turussa toimii Tulospartnereiden nykyisissä tiloissa kaupungin keskustassa. Tulospartnereiden työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on jo lähes 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kovenevaan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin vuosikasvua pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Rantalainen Yhtiöt: hallituksen pj. Antti Rantalainen, puh. 0400 420 665, antti.rantalainen@rantalainen.fi

Tilitoimisto Tulospartnerit: toimitusjohtaja Esa Haponen, puh. 040 833 1510, esa.haponen@tulospartnerit.fi