Rantalainen Yhtiöt laajenee Etelä-Pohjanmaalle ostamalla kahden tilitoimiston – Tilitoimisto Haukkala Oy:n ja Tilitoimisto Orava Oy:n – liiketoiminnan Seinäjoelta. Rantalaisen Seinäjoen toimipisteen sivuille pääset täältä: Tilitoimisto Seinäjoki.

Yritysjärjestelyjä varten perustetaan Rantalaisen brändin alle uusi yhtiö Rantalainen & Haukkala Oy, johon Tilitoimisto Haukkalan omistajat Jari ja Carita Haukkala tulevat osakkaiksi. Uusi yhtiö ostaa Tilitoimisto Orava Oy:n liiketoiminnan Seinäjoelta.

Uuden yhtiön liikevaihto on lähes kaksi miljoonaa euroa ja sillä on 22 työntekijää. Asiakkaita on yli 500.

Tilitoimisto Haukkala on yli 50 vuotta Seinäjoen seudulla toiminut maineikas perheyritys. Yrityksen hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jari Haukkala sanoo tarttuneensa kumppanuuteen Rantalaisen kanssa, koska molemmilla yhtiöillä on halu kehittyä ja kasvaa.

– Vastaavanlaista kumppanuutta ei toimialan suurista toimijoista tarjoa muut kuin Rantalainen. Isommalla porukalla on myös helpompi vastata toimialan haasteisiin, hän sanoo.

Rantalaisen konsernijohtaja Antti Rantalainen sanoo, että digitalisaatio ja sen tuoma palvelukulttuurin muutos ovat vaativia tehtäviä kaikille alan vanhoille toimijoille koosta riippumatta.

– Yhdessä, suurempana toimijana on paremmat resurssit automaatioon hyödyntämiseen.

Uusi yhtiö toimii Tilitoimisto Haukkalan nykyisissä tiloissa Seinäjoella ja Ilmajoella. Tilitoimisto Oravan työntekijät muuttavat Haukkalan Seinäjoen toimistolle.

Molempien yhtiöiden työntekijät siirtyvät uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Tilitoimisto Oravan toimitusjohtaja Matti Orava jatkaa vanhempana neuvonantajana uuden yhtiön palveluksessa.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys. Kaupan myötä Rantalaisen palveluksessa on jo lähes 500 työntekijää. Konsernilla on 40 toimipaikkaa 32 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kovenevaan kilpailuun rakentamalla toimialueelleen kattavan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin vuosikasvua pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Rantalainen Yhtiöt: hallituksen pj. Antti Rantalainen, puh. 0400 420 665, antti.rantalainen@rantalainen.fi

Tilitoimisto Haukkala Oy: hallituksen pj., toimitusjohtaja Jari Haukkala, puh. 0500 774 558, jari.haukkala@tilitoimistohaukkala.fi