Rantalainen Helsinki toimii pääkaupunkiseudulla Kampissa, Pasilassa, Tikkurilassa ja Myyrmäessä.

Toimipisteiden sivuille pääset alla olevista linkeistä:

Tikkurilassa toiminta kasvaa ja muutamme upouuteen toimisto- ja liikekeskus Dixiin. Rakennus sijaitsee Tikkurilan juna-aseman kyljessä ja tarjoaa siten hyvät kulkuyhteydet ja parkkimahdollisuudet asiakkaillemme. Se on myös YIT:n energianerokohteita ja noudattaa meillekin tärkeitä vihreitä arvoja.

Uudet 433 m2:n tilamme sijaitsevat 8. kerroksessa ja tarjoavat loistavat näkymät paikalliseen liike-elämään ja erinomainen sijainti mahdollistaa entistä paremman palvelun koko pääkaupunkiseudun alueella. Uusissa tiloissa tulee työskentelemään 25 taloushallinnon rautaista ammattilaista. Myös pääkaupunkiseudun palkkahallinto keskitetään tässä yhteydessä Tikkurilaan.

Rantalainen on toiminut Tikkurilassa jo yli 20 vuoden ajan ja olemme edelleen vahvasti mukana kehittämässä paikallista elinkeinoelämää.

Myös Kampin toimitilat uudistuvat. Alkuvuonna muutamme samassa rakennuksessa toisiin, täysin uudistettuihin toimitiloihin, jotka tarjoavat meille näköalapaikan Helsingin liike-elämän sykkeeseen. Kampissa tarjoamme jatkossa entistä vahvempaa asiantuntijuutta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin taloushallinnon asioissa.