Rantalainen-konsernissa on käynnistynyt sukupolvenvaihdos. Elna (o.s. Rantalainen) ja Juha Kyllönen ovat kasvattaneet merkittävästi omistusosuuttaan. Samaan aikaan toteutetaan myös muita strategiaa tukevia ratkaisuja.

Uusi yhtiö pääkaupunkiseudulle

Yhtiöitämme pääkaupunkiseudun liiketoiminnan. Haluamme olla paras paikallinen tilitoimisto, ja yhtiöittäminen palvelee tätä tavoitetta. Myös johto siirtyy lähemmäs päivittäistä toimintaa. Uuden yhtiön, Rantalainen Oy Helsingin, toimitusjohtajaksi on nimitetty Risto Iivonen.

Emoyhtiöön kuuluvat jatkossa Uudenmaan ja Hämeen liiketoiminnat.
Toimitusjohtajaksi on nimitetty Elna Kyllönen. Nimitykset tulivat voimaan 1.10.2012.

Suuria mahdollisuuksia

Sukupolvenvaihdosta on mietitty ja valmisteltu vuosia.  – Ratkaisevaa oli lopulta se, että näemme yrityksessä niin suuria mahdollisuuksia, Elna Kyllönen sanoo. – Vanhempi polvi on nähnyt selkeästi, minne halutaan mennä, ja toteuttanut visiot lujatahtoisesti. Kasvu-uralla on tarkoitus jatkaa, mutta haluamme kehittää voimakkaasti myös sisäisiä toimintoja. Tärkeää on esimerkiksi Rantalaisen ja ohjelmistotalo Finnvallin yhteistyö. Sen tavoitteena on tehdä Fivaldi-ohjelmistosta johtava taloushallinnon työkalu.

Toimintaa 16 paikkakunnalla

Rantalainen-konserni tarjoaa kirjanpito- ja palkanlaskentapalveluita 16 paikkakunnalla Etelä-Suomen alueella. Henkilöstömäärä on noin 350. Konsernijohtajana jatkaa Antti Rantalainen.

Lisätietoja:
Elna Kyllönen, puh. 040 7693 050
Risto Iivonen, puh. 040 5101 479