Emma Joki, Kimmo Martikainen ja Toni Hovinen uusiin tehtäviin Rantalainen Yhtiöissä

KTM Emma Joki, 39, on nimitetty 1.6. alkaen Rantalainen Yhtiöiden Itä-Suomen alueen operatiiviseksi johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hänen vastuullaan konsernissa ovat myös palveluiden laatu ja sisäiset kontrollit.

Viimeiset kaksi vuotta Joki on johtanut Rantalaisen suurinta ja yhtä Suomen suurimmista ulkoistettujen taloushallintopalveluiden yksiköistä Lahdessa. Rantalaiselle hän siirtyi Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n talousjohtajan tehtävistä. Joki on suorittanut KHT-tilintarkastajatutkinnon ja sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon CIA:n (Certified Internal Auditor).

Varatuomari Kimmo Martikainen, 44, siirtyy kesäkuun alussa Rantalainen Yhtiöiden integraatio- ja muutosjohtajaksi. Hän jatkaa johtoryhmän jäsenenä ja vastaa edelleen myös konsernin henkilöstöasioista.

Martikaisella on kuuden vuoden kokemus tilitoimistojen johtamisesta Rantalainen Yhtiöissä. Sitä ennen hän toimi elinkeinoyhtiön toimitusjohtajana Hyvinkäällä sekä useissa johto- ja lakiasiaintehtävissä teollisuudessa ja ilmailualalla.

Taloushallinnon tradenomi Toni Hovinen, 25, on nimitetty kesäkuun alusta Rantalainen Yhtiöiden integraatio- ja muutospäälliköksi. Hän on työskennellyt Rantalaisella jo opiskelijana, ensin avustavissa tehtävissä ja valmistumisen jälkeen kehitystehtävissä. Viimeksi Hovinen toimi palvelupäällikkönä Rantalaisella Kouvolassa.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 580 työntekijää. Konsernin liikevaihto on vajaat 40 miljoonaa euroa, ja sillä on toimipaikkoja yli 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. www.rantalainen.fi

Lisätietoja:

Emma Joki, operatiivinen Johtaja, Rantalainen Itä-Suomi, puh. 050 358 6307

Lahden toimipistesivulle pääset tästä.

Kimmo Martikainen, integraatio- ja muutosjohtaja, Rantalainen Yhtiöt, puh.  040 555 8081

Toni Hovinen, integraatio- ja muutospäällikkö, Rantalainen Yhtiöt, puh. 040 734 5136

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@rantalainen.fi