Anna Suominen Rantalainen Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi

Tradenomi (AMK) Anna Suominen, 34, on nimitetty Rantalainen Oy Länsi-Suomen toimitusjohtajaksi Raumalle 1.9. alkaen. Suominen siirtyy Rantalaiselle Progman Oy:stä, jossa hän on toiminut talouspäällikkönä.

Suomisella on vankka kokemus erilaisista rahoituksen ja taloushallinnon tehtävistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä ja johtamisesta. Hän aloitti työuransa rahoitusassistenttina Ålandsbankenissa ja toimi sen jälkeen pitkään asiakasvastaavana Handelsbankenissa Pirkanmaalla ja Satakunnassa ennen kuin siirtyi talotekniikan ohjelmistoihin erikoistuneelle Progman Oy:lle. Siellä hän on vastannut yrityksen ja sen ruotsalaisen tytäryhtiön talousosastosta sekä myynnin ja hallinnon sisäisten prosessien kehittämisestä.

Rantalainen on Vakka-Suomen ja Rauman seudun johtava ulkoistettujen taloushallintopalveluiden tarjoaja. Rantalainen Oy Länsi-Suomeen kuuluvat Rauman, Uudenkaupungin ja Laitilan toimistot, joissa työskentelee yhteensä 33 työntekijää.

Rantalaisessa Suomista kiehtoo asiakaslähtöinen toimintamalli, jossa suuri ja ammattitaitoinen yhteisö yhdistyy vahvaan paikalliseen palveluun ja kumppanuuteen.

– Asiakkaille on tärkeää, että taloushallinnon kumppani on lähellä heitä ja tuntee hyvin heidän liiketoimintansa ja pystyy myös tukemaan sen kehittämistä. Tiedän kokemuksesta, että sellaista palvelua ja yhteistyötä ei ole toimialalta helppo saada, Suominen sanoo.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on lähes 450 henkeä 29 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Eri toimipaikkoja on 37.

Lisätietoja:

Anna Suominen, toimitusjohtaja Rantalainen Oy Länsi-Suomi 1.9. alkaen, puh. 044 547 5785 ja anna.suominen@rantalainen.fi

Mikko Tuomainen, toimitusjohtaja Tilipalvelu Rantalainen Oy, puh. 050 393 2852 ja mikko.tuomainen@rantalainen.fi