Emma Joki Rantalainen Lahden toimitusjohtajaksi ja Kimmo Martikainen Itä-Suomen operatiiviseksi johtajaksi

KTM Emma Joki, 38, on nimitetty Rantalainen Oy Lahden (ent. Lahden Tilikeskus) toimitusjohtajaksi 17.8. alkaen. Joki siirtyy Rantalaiselle Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:stä, jossa hän on toiminut viimeksi talousjohtajana.

Joella on monipuolinen kokemus erilaisista taloushallinnon tehtävistä. Hän aloitti työuransa tilintarkastajana PwC:ssä ja on toiminut myös talouspäällikkönä Medifiq Healthcarella ja sisäisenä tarkastajana Ahlstromillä. Joki on suorittanut KHT-tilintarkastajatutkinnon ja sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon CIA:n (Certified Internal Auditor).

Lahdessa on Rantalaisen tilitoimistokonsernin suurin yksikkö ja yksi Suomen suurimmista ulkoistettujen taloushallintopalveluiden yksiköistä yli 80 työntekijällään. Siihen kuuluvat Palkkapalvelu Rantalainen Lahden Aleksanterinkadulla ja yhtiön kirjanpitopalvelut Askonkadulla.

Koko tilitoimistoala käy läpi voimakasta digitalisointia ja palvelukulttuurin muutosta, joita Joki pitää alan mahdollisuutena eikä esteinä.

– Rantalaisella on laadukkaana ja kunnianhimoisena perheyhtiönä erinomainen mahdollisuus muutosten tekemiseen, hän sanoo.

Varatuomari Kimmo Martikainen, 42, siirtyy Rantalainen Oy Lahden toimitusjohtajan tehtävistä Rantalaisen Itä-Suomen alueen operatiiviseksi johtajaksi. Tehtävä on uusi.

Itä-Suomen alueeseen kuuluvat Mäntsälän, Orimattilan, Lahden, Mikkelin, Kouvolan, Haminan, Kotkan ja Virojoen toimipaikat, ja se muodostaa noin kolmasosan koko konsernin liikevaihdosta ja henkilöstömäärästä.

Operatiivisen johtajan tehtävä nopeasti kasvavassa konsernissa on varmistaa tiedonkulkua ja yhtenäistää konsernin toimintoja sekä kehittää parhaita käytäntöä ja tuoda niitä kaikkien toimipaikkojen käyttöön. Lisäksi Martikainen vastaa koko Rantalainen-konsernin henkilöstö- ja lakiasioista.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on lähes 450 henkeä 29 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Eri toimipaikkoja on 37. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin vuosikasvua pääasiassa yritysostoin.

Lisätietoja:

Emma Joki, toimitusjohtaja Rantalainen Oy Lahti 17.8. alkaen, puh. 050 358 6307 ja emma.joki@rantalainen.fi

Kimmo Martikainen, operatiivinen johtaja Rantalainen Itä-Suomen alue, puh. 040 555 8081 ja kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Lahden toimispistesivulle pääset tästä.