mPalkka

Kaikki verkkopalkkalaskelman valinneet Rantalaisen palkkahallinnon Personec W – ja Netvisor-asiakkaat saavat mobiililaskelman samaan hintaan.

Rantalaisen kehittämän palkkalaskelman mobiilisovelluksen tarjonta on laajentunut kaikkiin tilitoimistoihin ja työnantajiin, jotka laskevat palkkoja Netvisor-ohjelmalla. Sovellus on mukana Netvisorin Marketplacessa ja sen käyttöönotto edellyttää tilitoimistolta tai työnantajalta sopimusta Rantalaisen kanssa.

mPalkan käyttöönotto aloitettiin Rantalaisella Personec W -ohjelmalla lasketuista palkoista, ja se herätti heti paljon mielenkiintoa yrityksissä. Tämän vuoden alusta myös palkkahallinnon Netvisor-asiakkaat saivat sovelluksen käyttöönsä.

Rantalaisen palkkapalvelut toimittaa jo 17 000 palkansaajalle yli 200 000 mobiilipalkkalaskelmaa vuodessa. Tänä syksynä yhtiö kampanjoi mPalkan puolesta avustamalla muun muassa yrityksiä sovelluksen lanseeraamisessa työntekijöille.

Rantalainen kehitti ja otti mobiilipalkkalaskelman käyttöön ensimmäisenä Suomessa vuoden 2016 alussa. Viime keväänä mPalkka sai kaksi kilpailevaa sovellusta.

Rantalaisen sovellusasiantuntija Sami Kurosen mukaan kilpailu vain lisää kuluttajien tietoisuutta aiheesta ja parantaa siten myös mPalkan tunnettuutta ja käyttöönottoa.

Lisätietoja:

Sami Kuronen, sovellusasiantuntija, p. 010 321 6758 tai sami.kuronen@rantalainen.fi

Tutustu myös mPalkan käyttöönotto-oppaaseen ja kampanjasivustoon.