Rantalainen Oy Mikkelin toimitusjohtaja vaihtuu. Yhtiön uutena toimitusjohtajana on 3.6.2016 aloittanut varatuomari Kimmo Martikainen, 42. Toimitusjohtajan tehtävien ohella Martikainen jatkaa edelleen Rantalaisen Itä-Suomen alueen operatiivisena johtajana sekä vastaa koko Rantalainen-konsernin henkilöstö- ja lakiasioista.

– Etelä-Savo on Rantalaiselle tärkeä markkina-alue. Toiminnan uudelleenjärjestelyllä varmistamme palvelujen uudistamisen asiakkaiden ja yhtiön edun mukaisesti. Siihen kuuluvat muun muassa maakunnan moderneimpien sähköisten taloushallintopalveluiden tarjoaminen selkeällä kiinteällä kuukausihinnoittelulla, Martikainen sanoo.

Rantalaisella on tällä hetkellä Mikkelissä ja Ristiinassa yhteensä kaksitoista työntekijää, ja se kuuluu Etelä-Savon kolmen suurimman tilitoimiston joukkoon. Martikaisen mukaan Rantalaisen tavoitteena on kasvaa alueen merkittävimmäksi ja houkuttelevimmaksi tilitoimistoksi sekä asiakkaiden että taloushallinnon ammattilaisten keskuudessa. Mikkelin tilitoimiston toimipisteen sivuille pääset tästä.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Yhtiö tavoittelee yli kymmenen prosentin vuosikasvua pääasiassa yritysostoin.

Rantalaisen Itä-Suomen alueeseen kuuluvat Mäntsälän, Orimattilan, Lahden, Mikkelin, Kouvolan, Haminan, Kotkan ja Virojoen toimipaikat, ja se muodostaa noin kolmasosan koko konsernin liikevaihdosta ja henkilöstömäärästä.

Lisätietoja:

Kimmo Martikainen, toimitusjohtaja, Rantalainen Oy Mikkeli, puh. 040 555 8081 ja kimmo.martikainen@rantalainen.fi