Rantalaisen tarjoama taloushallinnon kumppanuuspaketti Hämeen yrittäjille on yhdistelmä lakisääteisiä taloushallintopalveluja, Rantalaisen omia asiantuntijapalveluja sekä sähköistä taloushallintoa. Yritykselle nimetty oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija hoitavat taloushallinnon kokonaisvaltaisesti tiimin tukiessa ja tuuratessa lomakausien aikana. Asiakassuhteen aloituksesta ja sähköisen taloushallinnon ohjelmiston käyttöönotosta vastaa paikallinen projektipäällikkö.

Kumppanuuspaketissa yhdistyvät kaikki taloushallinnon palvelut

Hämeen yrittäjille räätälöity kumppanuuspaketti rakennetaan asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Otamme palveluja valittaessa huomioon yrityksen erityistarpeet, toimialan sekä tulevaisuuden suunnitelmat liiketoiminnan kehittämiseksi. Tarvittaessa voimme laajentaa pakettia kattamaan myös säännölliset asiantuntija- ja kehittämistapaamiset. Kumppanuuspaketti koostuu seuraavista palveluista:

  • Yritykselle räätälöidyt kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut
  • Sähköisen taloushallinnon ohjelmisto (Fivaldi tai Netvisor)
  • Kuukausiraportointi ja vuotuinen tilinpäätöspalaveri

Etuudet yritysasiakkaille ovat rahanarvoiset

Tarjoamme kaikille uusille ja vanhoille tilitoimistoasiakkaillemme taloushallinnon asiantuntijapalveluja kuukausittaisten taloushallintopalvelujen lisäksi. Olemme auttaneet yrittäjiä mm. sukupolvenvaihdoksissa, yrityskaupoissa ja verojen optimoinnissa. Jos otat käyttöön kumppanuuspaketin kevään 2017 aikana (1.2.-31.5.2017), saat seuraavat edut käyttöösi maksutta:

  • Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto
  • Yhden tilikauden budjetti
  • Rantalaisen asiantuntijapäivät 2017 sekä tietoiskutilaisuudet
  • Ensimmäisen vuoden taloushallinnon kehitystapaaminen ja kehittämissuunnitelma

Ohjeet kumppanuuspaketin aloittamiseksi

Ota yhteyttä paikkakuntasi Rantalaisen toimistoon tai omaan kirjanpitäjääsi. Muista mainita “Hämeen yrittäjien kumppanuuspaketti” yhteydenoton yhteydessä, jos olet uusi asiakas. Voit myös sopia ohjelmistojen ja palvelujen esittelystä paikallisen asiantuntijamme kanssa ottamalla yhteyttä alla oleviin henkilöihin:

Palveluihimme voit tutustua tarkemmin palvelusivuillamme: