Hämeen kauppakamari ja Rantalainen Yhtiöt ovat solmineet yhteistyösopimuksen päivän kestävien koulutuksien järjestämisestä yhteistyössä.

– Rantalainen Yhtiöt on päättänyt keskittää koulutuksensa järjestämisen Hämeen kauppakamariin. Yhteistyösopimuksemme mahdollistaa koulutustarjontamme laajentamisen”, kertoo Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen.

Rantalainen Yhtiöt tarjoaa laaja-alaisesti laskentatoimen asiantuntijapalveluita pk-yrityksille. Yhtiö halusi koulutuspartnerikseen omien arvojensa mukaisen luotettavan kumppanin. Valintaan vaikutti myös pitkäaikainen yhteistyösuhde Hämeen kauppakamarin kanssa.

– Rantalainen saa järjestelyssä kumppaniksi koulutusalan osaajan, joka mahdollistaa meille koko konsernin henkilöstön kouluttamisen lisäämättä omia resursseja koulutusjärjestelyihin, sanoo Rantalainen Yhtiöt konsernin johtaja Antti Rantalainen.

Yhteistyö monipuolistaa Rantalainen Yhtiöiden henkilökunnan koulutustarjontaa.

– Pystymme sopimuksella varmistamaan, että vuosittainen koulutusohjelmamme räätälöidään alusta alkaen yhtiömme tarpeita vastaavaksi, Rantalainen toteaa.

– Kauppakamarilla on pitkä kokemus ja hyvät kouluttajaverkostot sekä tietämys hyvistä koulutuskäytännöistä, Rantalainen jatkaa.

– Sopimus on osoitus kauppakamarin merkittävyydestä kouluttajana ja kauppakamariin luotetaan, Eerikäinen toteaa.

Kauppakamarin runsaassa koulutustarjonnassa on vaihtoehtoja yhtiön henkilöstölle niin talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon, tietotekniikan, kansainvälistymisen, johtamisen ja esimiestyön kuin yritysjuridiikankin keskeisissä kysymyksissä.

Lisätietoja:

Rantalainen Yhtiöt, konsernin johtaja, Antti Rantalainen, p. 0400 420 665
Hämeen kauppakamari, toimitusjohtaja, Jussi Eerikäinen, p. 040 739 9303