FM Essi Alaluukas, 42, on nimitetty lokakuun alusta Rantalainen Oy Lahden liiketoimintajohtajaksi. Alaluukas siirtyy Rantalaiselle Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:stä, jossa hän on toiminut viimeksi perustamis- ja kehittämispalveluiden johtajana. Lahden toimipistesivun löydät täältä.

Alaluukas vastaa Lahden toimiston operatiivisesta toiminnasta toimitusjohtaja Emma Joen siirryttyä kesäkuussa Rantalainen Itä-Suomen operatiiviseksi johtajaksi ja koko konsernin laatuvastaavaksi. Lahden toimisto on Rantalainen-konsernin suurin yksikkö ja yksi Suomen suurimmista ulkoistettujen taloushallintopalveluiden yksiköistä yli 80 työntekijällään.

Alaluukas on työskennellyt eri tehtävissä Lahden kaupunkikonsernin markkinointi- ja kehittämisyhtiöissä runsaat 15 vuotta, josta puolet toimitusjohtajana. Julkisella sektorilla Alaluukas on tehnyt koko ajan töitä yritysten kanssa. Hän on vastannut muun muassa yritysympäristön kehittämisestä sekä yritysten sijoittumis- ja neuvontapalveluista Lahden seudulla.

Alaluukas sanoo LADECissa oppineensa asiakasyritysten kautta, kuinka suuri rooli tilitoimistolla on yritysten arjessa.

Hänen mukaansa Rantalainen on hyvämaineinen ja kasvava yritys voimakkaasti muuttuvalla toimialalla.  Hänen tehtävänsä Lahden toimiston liiketoimintajohtajana painottuu myyntiin ja markkinointiin.

− Siinä auttavat paikallisen elinkeinoelämän hyvä tuntemus ja laaja ymmärrys julkisen ja yksityisen sektorin toiminnasta kokonaisuutena, Alaluukas sanoo vahvuuksistaan.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 600 työntekijää. Konsernilla on toimipaikkoja lähes 40 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Rantalainen Yhtiöt vastaa taloushallintoalan kilpailuun rakentamalla laajan ja kilpailukykyisen palveluverkoston. Yhtiö tavoittelee 25 prosentin kasvua pääasiassa yritysostoin. www.rantalainen.fi

Lisätietoja:

Essi Alaluukas, liiketoimintajohtaja, Rantalainen Lahti, puh. 050 346 6988

Emma Joki, operatiivinen Johtaja, Rantalainen Itä-Suomi, puh. 050 358 6307

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@rantalainen.fi