Rantalainen on jälleen mukaan Esimies & Henkilöstö 2017 -messuilla yhteistyössä Koho Salesin kanssa. Tervetuloa tutustumaan messuosastollemme 3 G 15!

Tapahtuma on vuoden tärkein kohtaamispaikka kaikille HR- ja esimiestyön parissa toimiville ammattilaisille. Kaksipäiväinen kohtaamispaikka tarjoaa osallistujille innovaatioita, inspiraatiota ja informaatiota, sekä tilaisuuden verkostoitua alalla toimivien kollegoiden kanssa, tutustua uusimpiin trendeihin ja kartuttaa tietämystä johtamisen digitalisoitumisesta, tulevaisuuden työympäristöistä ja paljosta muusta.

Messuosastollamme ovat paikalla Rantalaisen asiantuntijat, joiden kanssa voit keskustella yrityksesi taloushallinnosta ja sen kehittämisen mahdollisuuksista. Palkkahallinnon asiantuntijamme keskustelevat myös mielellään kanssasi palkkahallinnon ulkoistamisen eduista ja miten voimme tukea liiketoimintaasi.

Rantalaisen integraatio- ja muutosjohtaja Kimmo Martikaisen asiantuntijapuheenvuoro kuullaan messujen Esimies-lavalla keskiviikkona 6.9.2017 klo 10:45-11:15. Puheenvuoron aiheena on ”Miksi prosessien muuttaminen ei onnistu?”.

Ennakkoilmoittaudu messuille tästä linkistä ja voit tulla lunastamaan messupisteeltämme Cardprotect-lähimaksukorttisuojan, joka suojaa korttisi etälukuvarkaudelta.

Lisätietoja tapahtumasta:

Kimmo Martikainen, integraatio- ja muutosjohtaja, 040 555 8081 tai kimmo.martikainen@rantalainen.fi

Jussi Ala-Risku, liiketoimintajohtaja, 010 321 6746 tai jussi.ala-risku@rantalainen.fi