Tradenomi Arto Hiltunen, 40, on nimitetty Tilipalvelu Rantalainen Oy:n palvelupäälliköksi Hämeenlinnaan 29.8. alkaen. Hämeenlinnan toimpistesivulle pääset tästä.

Hiltunen toimii Rantalaisen Hämeenlinnan kirjanpitotiimin esimiehenä, minkä lisäksi hän kehittää ja koordinoi koko Rantalainen-konsernin yritysvälitystoimintaa. Siihen kuuluvat yritysten arvonmääritykset, yritysten osto- ja myyntitoimeksiannot ja sukupolvenvaihdokset sekä liiketoimintaa laajennettaessa että siitä luovuttaessa.

– Tilitoimisto haluaa olla mahdollisimman lähellä asiakkaitaan silloinkin, kun yrityksen omistajat vaihtuvat, Hiltunen sanoo.

Ennen Rantalaiselle siirtymistä Hiltunen työskenteli lähes 15 vuotta rahoitusalalla muun muassa Oma-Säästöpankin Kanta-Hämeen konttoreiden pankinjohtajana ja Sisä-Suomen yksityispankkiliiketoiminnan vetäjänä Danske Bankissa.

Rantalaiselle Hiltunen tuli, koska yrityksellä on hyvä maine ja se lukeutuu alan kehittäjiin.

– Pankinjohtajana näin, kuinka menestyneiden yritysten takana oli aina osaava tilitoimisto, hän sanoo.

Tradenomi Anu Bagge, 47, on nimitetty Tilipalvelu Rantalainen Oy:n palvelupäälliköksi Hyvinkäälle 15.8. alkaen. Tehtävä on uusi. Hyvinkään toimispistesivulle pääset tästä.

Bagge on toiminut koko työuransa taloushallintotehtävissä pääasiassa tilitoimistoissa, viimeksi Administer Oy Uusimaan kirjanpitopäällikkönä. Hän on suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET).

Rantalaiselle Bagge tuli, koska sillä oli tarjota monipuolinen tehtävänkuva tunnetussa tilitoimistoketjussa. Hän toimii Rantalaisen Hyvinkään kirjanpitotiimin esimiehenä sekä kehittää asiakkaiden taloushallinnon sähköistämistä.

– Rantalainen pystyy tarjoamaan myös sähköisiä palveluja hyvin asiakaslähtöisesti ja monipuolisesti erilaisilla yhteiskäyttöisillä ohjelmistoilla, Bagge sanoo.

Rantalainen on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimistoketju ja alan suurin perheyritys, jonka palveluksessa on yli 500 työntekijää. Konsernilla on yli 40 toimipaikkaa yli 30 paikkakunnalla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

LISÄTIETOJA:

Arto Hiltunen, puh. 040 507 2826 ja arto.hiltunen@rantalainen.fi

Anu Bagge, puh. 050 309 0017 ja anu.bagge@rantalainen.fi

Mikko Tuomainen, tj., Tilipalvelu Rantalainen Oy, puh. 050 393 2852 ja mikko.tuomainen@rantalainen.fi