AgriHuittinen on maatalousalan kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään Huittisissa 29.-30.3.2019. Tapahtuman käyntikohteet ovat yritysten omissa toimipisteissä ja heidän piha-alueillaan.

AgriHuittinen kokoaa yhteen laaja-alaisesti maatalousalan palveluja tarjoavat tahot. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda paremmin esiin paikkakunnan maatalousalan osaamista sekä alaan liitoksissa olevia muita palveluja.

Huittisissa on lähes kaikkien suurten maatalouskoneiden maahantuojien edustukset ja huoltopalvelut. Niiden lisäksi paikkakunnalta löytyy kattava palveluverkosto aina LVI-alalta pankkipalveluihin, varaosista maatalousrakentamiseen.

Tapahtuman ohjelma tarkentuu maaliskuussa ja asiasta tiedotetaan tapahtuman Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/AgriHuittinen/.

Rantalainen on paikallinen ja palveleva tilitoimisto

Rantalaisen tilitoimisto Huittisissa palvelee erikokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikissa taloushallinnon, palkkahallinnon ja tilintarkastuksen palveluissa. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija, talouspäällikkö tai tiimi, jonka apuun voit turvautua kaikissa talouden ja verotuksen kysymyksissä.

Tule tapaamaan meitä AgriHuittisten ajan 29.-30.3.2019 osoitteessa Risto Rytin katu 24 ja keskustelemaan talous- ja palkkahallinnon asioista. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa kaikille vieraille. Tervetuloa!

Tutustu meihin tarkemmin alla olevista linkeistä:

www.rantalainen.fi/toimialaratkaisut/maa-ja-metsataloudet

www.rantalainen.fi/oppaat/maatalousyrittajan-opas-taloushallintoon-ja-verotukseen

https://www.rantalainen.fi/

Lisätietoa tapahtumasta

Marja Elo, Rantalaisen palvelupäällikkö, 010 3243 374 tai marja.elo@rantalainen.fi

Helena Kaitanen, Huittisten Kaupunki, 044 773 0103 tai helena.kaitanen@huittinen.fi

Lisätietoa tapahtumasta löydät täältä: https://myhuittinen.fi/p/agrihuittinen