Rantalainen Oy Helsinki
Myyrmäenraitti 2 (navigaattoriosoite: Liesikuja 5), 01600 Vantaa
P. 010 321 6700
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
Reittiohjeet ›

Kokonaisvaltainen palvelutarjonta pääkaupunkiseudulla

Rantalainen Helsingin toimipisteet palvelevat asiakkaita monipuolisesti. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla Tikkurilassa ja Myyrmäessä sekä Helsingissä Kampissa ja Pasilassa.

Palvelutarjontaamme kuuluvat kirjanpidon ja palkanlaskennan lisäksi yritysverotus sekä asiantuntijapalvelut. Räätälöimme palvelupaketin aina asiakkaan tarpeiden mukaan ja käytämme työssämme moderneja selainpohjaisia taloushallinto-ohjelmia. Jokaisella asiakkaallamme on nimetty kirjanpitäjä ja palkanlaskija, sillä panostamme henkilökohtaiseen ja paikalliseen palveluun. Lisäksi Rantalaisen oma sovellustuki toimii asiakkaidemme tukena ohjelmistoihin liittyvissä kysymyksissä.

Asiakkaamme ovat oman alansa vahvoja ammattilaisia. Vahva kokemuksemme pienten ja keskisuurten yritysten taloudellisista tarpeista sekä laaja-alainen osaamisemme ja nykyaikainen palvelukonseptimme tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin liiketoiminnan kehittämiseen.

Rantalainen Helsinki (Myyrmäki) on osa Rantalainen Yhtiöt -konsernia.

Tilitoimistopalvelut Myyrmäessä

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Myyrmäessä, Vantaalla. Toimistomme palvelee arkisin klo 8-16.

Kansainvälinen tiimi ja sovellustuki

Myyrmäen toimistolla sijaitsee myös Rantalaisen kansainvälinen tiimi, joka palvelee laajasti kansainvälisiä asiakkaita Suomessa. Toimistomme henkilökunta on kielitaitoinen, monen ikäpolven ja eri toiminta-alueiden osa. Avustamme perustamiseen liittyvissä hallinnollisissa kysymyksissä. Toimimme lisäksi yhteistyössä usean ulkomaisen tilitoimiston kanssa.

Henkilöstöllämme on hyvä kokemus kansainvälisten yritysten Suomen tytäryhtiöiden taloushallinnon hoitamisesta sekä konserniraportoinnista asiakkaiden palvelusta mm. englanniksi, ruotsiksi, saksaksi, viroksi ja venäjäksi.

Lisäksi Rantalaisen oma sovellustukitiimi sijaitsee Myyrmäen toimipisteessämme, ja on valmis auttamaan asiakkaitamme ohjelmistoihin liittyen.

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme kattavan palvelun ja ohjelmistovalikoiman nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon tarpeisiin. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja suosittelemme asiakkaalle sopivaa toimintamallia sekä siihen parhaiten soveltuvaa taloushallinnon ohjelmistoa.

Palkanlaskenta

Yrityksen palkanlaskenta on vaativa taloushallinnon osa-alue, jonka hoitaminen edellyttää luotettavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Palkanlaskennan palvelut ovat keskeinen osa ydinosaamistamme.

Olemme innolla mukana taloutenne tehokkaassa suunnittelussa ja tärkeiden lukujen tuottamisessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tule tutustumaan meihin ja toimitiloihimme

Palvelut

 • Kirjanpito

  Me Rantalaisella haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa teille joka kuukausi, joka vuosi, oikean ja luotettavan kirjanpidon. Normaalin kirjanpitopalvelun ohessa huolehdimme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Palkanlaskenta

  Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja yritykselle olennaisempaan – tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Sähköinen taloushallinto

  Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksesi taloushallinto hoidetaan reaaliaikaisesti ja yhteistyö tilitoimiston kanssa perustuu vuorovaikutukseen ja lisäarvon tuottamiseen.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yritysverotus

  Rantalaisen asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja yrittäjiä myös yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Tilintarkastus

  Tilipalvelu Rantalainen -konsernin sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on Keskuskauppakamarin auktorisoima KHT-yhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HTM-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Asiantuntijapalvelut

  Tilitoimiston palveluvalikoima on pitkään koostunut pääasiassa kirjanpito- ja palkanlaskentatoimista. Tavoitteena on ollut hoitaa tehokkaasti asiakkaan ulkoiseen laskentatoimeen liittyvät asiat, kuten tilinpäätös, […]

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yrityksen perustaminen

  Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä liikkeelle yritystoiminnassa. Apua […]

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Rantalaisen sovellustuki

  Rantalaisella on Suomen paras sovellustuki taloushallinnon ohjelmistoille Yksi tärkeä osa Rantalaisen palvelukokonaisuutta on asiakkaiden tueksi nimetty sovellustiimi, joka toimii asiakkaiden […]

  Siirry palvelun sivulle ›

Taloushallinnon ohjelmistot