Rantalainen Mikkeli
Vuorikatu 11, 50100 Mikkeli
P. 0400 507 623
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
Reittiohjeet ›

 RANTALAINEN MIKKELI

Rantalainen Mikkeli on täyden palvelun tilitoimisto Mikkelissä. Palvelemme pienimmistä suurimpiin eri toimialojen yritysasiakkaitamme nykyaikaisilla selainpohjaisilla taloushallinto-ohjelmilla. Tilitoimistopalvelun perustana oleva sovellus mahdollistaa toimivan yhteistyön ja yhdessä tekemisen asiakkaiden kanssa. Rantalainen Mikkeli on osa Rantalainen Yhtiöt -konsernia.

cta_mikkeli-tarjoaa-fivaldi-maksut-vuoden-loppuun_2016

KOKONAISVALTAISET TALOUSHALLINNON PALVELUT

Toimistomme tarjoaa kokonaisvaltaiset taloushallinnon palvelut kaikille yrityksille. Yhteiskäyttöisiin ohjelmiin liittyvissä asioissa asiakkaitamme opastaa nimetty oma palveluhenkilö ja aina tarvittaessa toimiston oma ohjelmistotuki, joka myös kouluttaa asiakkaat ohjelman käyttöön. Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme tukena ovat konsernin erityisasiantuntijat.

Tule tutustumaan meihin ja toimitiloihimme

Toimipistekuvaus_Mikkeli

Palvelut

 • Kirjanpito

  Me Rantalaisella haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa teille joka kuukausi, joka vuosi, oikean ja luotettavan kirjanpidon. Normaalin kirjanpitopalvelun ohessa huolehdimme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Palkanlaskenta

  Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja yritykselle olennaisempaan – tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Sähköinen taloushallinto

  Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksesi taloushallinto hoidetaan reaaliaikaisesti ja yhteistyö tilitoimiston kanssa perustuu vuorovaikutukseen ja lisäarvon tuottamiseen.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yritysverotus

  Rantalaisen asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja yrittäjiä myös yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Tilintarkastus

  Tilipalvelu Rantalainen -konsernin sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on Keskuskauppakamarin auktorisoima KHT-yhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HTM-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Asiantuntijapalvelut

  Tilitoimiston palveluvalikoima on pitkään koostunut pääasiassa kirjanpito- ja palkanlaskentatoimista. Tavoitteena on ollut hoitaa tehokkaasti asiakkaan ulkoiseen laskentatoimeen liittyvät asiat, kuten tilinpäätös, […]

  Siirry palvelun sivulle ›

Taloushallinnon ohjelmistot