Rantalainen Lahti
Askonkatu 9 B, 15100 Lahti
P. 03 87 180
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
Reittiohjeet ›

RANTALAINEN LAHTI

Rantalainen Oy Lahti on osa Rantalainen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista sekä alansa suurin kotimainen perheyritys. Henkilökuntaamme kuuluu 80 taloushallinnon ammattilaista, jotka palvelevat yhteensä noin 1500 asiakasta. Olemme auktorisoitu tilitoimisto sekä jäsenenä Suomen taloushallintoliitossa.

Järjestämme asiakastilaisuuden uudesta EU:n tietosuoja-asetuksesta 16.2.2018 Lahdessa. Osallistu tilaisuuteen 12.2.2018 mennessä tästä linkistä: Tietosuoja-asetus tutuksi 16.2.2018.

opas-tilitoimiston-valintaan_kirjanpito_palkanlaskenta

KIRJANPITOPALVELUT

Tarjoamme kirjanpitopalveluita kaiken kokoisille yrityksille toimialasta riippumatta. Palvelukokonaisuus räätälöidään toimeksiannon alussa tehdyn kartoituksen perusteella aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidamme lakisääteisen kirjanpitopalvelun lisäksi myös kaikki viranomaisilmoitukset. Panostamme laatuun ja ajantasaiseen raportointiin. Haluamme antaa asiakkaillemme kuukausittain mahdollisimman oikean kuvan heidän taloudellisesta tilanteestaan, minkä vuoksi tuotamme kuukausittain välitilinpäätöstasoista raportointia.

Asiakkaamme voi toimittaa meille kirjanpitoaineistonsa perinteiseen tapaan mapissa tai nykyaikaisella tavalla sähköisessä muodossa. Sähköisessä yhteiskäyttöjärjestelmässä voidaan työnjako räätälöidä aina asiakkaan kanssa joustavasti.

Meiltä asiakas saa nimetyn kirjanpitäjän. Tutun kirjanpitäjän kanssa on helppo keskustella liiketoiminnassa tapahtuneista muutoksista ja suunnitella tulevaa.

CONTROLLER-PALVELUT

Tarjoamme monipuolisia controller-palveluita yritysten taloushallinnon kehittämisen sekä taloustiedon analysoinnin tueksi. Palvelukokonaisuutemme määräytyy aina asiakastarpeen mukaan ja voi sisältää muun muassa seuraavia osa-alueita:

 • Taloudellisen tiedon analysointi ja raportointi sekä ennusteiden laatiminen
 • Budjetoinnin, raportointijärjestelmien ja talousseurannan kehittäminen ja ylläpitäminen
 • Talousohjeistusten laatiminen ja taloushallinnon johtaminen esimerkiksi konsernissa ja kasvuyrityksessä
 • Toimiminen taloudellisena neuvonantajana ja johdon päätöksenteon tukena
 • Voimme tarjota myös projektiluonteisesti yrityksen käyttöön syvempää taloushallinnon osaamista ja lisävoimaa muun muassa järjestelmävaihdoksien, investointien ja yritysjärjestelyjen yhteydessä

ERITYISASIANTUNTIJAPALVELUT

Vaativampiin taloushallinnon ja juridiikan kysymyksiin erikoistuneet erityisasiantuntijamme työskentelevät muun muassa seuraavilla osa-alueilla:

 • Yritysjärjestelyt esim. sukupolvenvaihdokset, yrityskaupat pl. kiinteistökaupat, yhtiöiden purkamiset, uusien yhtiöiden perustaminen, yhtiömuodon muutokset, vuokrasopimukset, osakassopimukset
 • Koulutus
 • Tilinpäätösneuvottelut
 • Veroneuvonta
 • Tilintarkastus
 • Johtoryhmätyöskentely, hallituksen kokoukset

Meille on tärkeää, että asiakkaamme saavat hyvää neuvontapalvelua. Meillä on tarvittaessa myös laajat yhteydet mm. asianajajiin ja veroasiantuntijoihin.

PALKKA- JA HENKILÖSTÖHALLINTOPALVELUT

Tarjoamme erikokoisille yrityksille parhaan vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi nykyaikaisilla järjestelmillä.

Ammattimainen palkanlaskenta vaatii toimialakohtaisten työehtosopimusten tuntemista, nykyaikaisten laskentaohjelmistojen käyttöä sekä laaja-alaista alan kokemusta. Asiakkaitamme palvelevat palkanlaskentaan erikoistuneet, kokeneet ammattilaiset. Asianmukainen varamiesjärjestely turvaa palvelun jatkuvuuden kaikissa tilanteissa.

Yhdessä tehdyn kartoituksen jälkeen tarjoamme yritykselle räätälöidyn ratkaisun. Järjestelmien siirto tehdään sujuvasti sovitussa aikataulussa palkanlaskennan häiriintymättä.

TULE TUTUSTUMAAN MEIHIN JA TOIMITILOIHIMME

Toimipistekuvaus_Lahti_asko

Tutustu asiakkaisiimme

Rantalainen Oy Lahdella on asiakkaita ympäri Suomea. Tarjoamme taloushallinnon palveluja kaikenlaisille yrityksille eri toimialoilta. Tässä muutamien asiakkaidemme ajatuksia kumppanuudesta meidän kanssamme:

Kirjapaino Markprint

Lahden Ovi Oy

Sympa Oy

Palvelut

 • Kirjanpito

  Me Rantalaisella haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla ja tuottaa teille joka kuukausi, joka vuosi, oikean ja luotettavan kirjanpidon. Normaalin kirjanpitopalvelun ohessa huolehdimme viranomaisille heidän tarvitsemansa ilmoitukset.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Palkanlaskenta

  Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja yritykselle olennaisempaan – tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Sähköinen taloushallinto

  Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksesi taloushallinto hoidetaan reaaliaikaisesti ja yhteistyö tilitoimiston kanssa perustuu vuorovaikutukseen ja lisäarvon tuottamiseen.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yritysverotus

  Rantalaisen asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja yrittäjiä myös yritysverotukseen liittyvissä kysymyksissä.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Tilintarkastus

  Tilipalvelu Rantalainen -konsernin sisaryhtiö Tilintarkastus Rantalainen Oy on Keskuskauppakamarin auktorisoima KHT-yhteisö. Tilintarkastus Rantalainen Oy:n asiantuntijaorganisaatio muodostuu KHT- ja HTM-tilintarkastajista sekä heidän assistenteistaan.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Asiantuntijapalvelut

  Tilitoimiston palveluvalikoima on pitkään koostunut pääasiassa kirjanpito- ja palkanlaskentatoimista. Tavoitteena on ollut hoitaa tehokkaasti asiakkaan ulkoiseen laskentatoimeen liittyvät asiat, kuten tilinpäätös, […]

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yrityksen perustaminen

  Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä liikkeelle yritystoiminnassa. Apua […]

  Siirry palvelun sivulle ›

Taloushallinnon ohjelmistot