Rantalainen Lahti, palkkapalvelu
Askonkatu 9 B, 15100 Lahti
P. 03 87 180
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
Reittiohjeet ›

Rantalainen Lahti, palkkapalvelut

Rantalainen Oy Lahti on osa Rantalainen-konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista tilitoimistoista sekä alansa suurin kotimainen perheyritys. Henkilökuntaamme kuuluu 80 taloushallinnon ammattilaista, jotka palvelevat yhteensä noin 1500 asiakasta. Olemme auktorisoitu tilitoimisto sekä jäsenenä Suomen taloushallintoliitossa.

Palkkapalvelu Rantalainen on osa Rantalainen Oy Lahtea. Tarjoamme palkanlaskentapalveluita noin 500 yritykselle.

Järjestämme asiakastilaisuuden uudesta EU:n tietosuoja-asetuksesta 16.2.2018 Lahdessa. Osallistu tilaisuuteen 12.2.2018 mennessä tästä linkistä: Tietosuoja-asetus tutuksi 16.2.2018.

opas-tilitoimiston-valintaan_kirjanpito_palkanlaskenta

Palkka- ja henkilöstöhallintopalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja olennaisiin asioihin, kuten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

Rantalainen tarjoaa palkanlaskentaa nykyaikaisin järjestelmin

Tarjoamme erikokoisille yrityksille parhaan vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi. Asiakkaillamme tämä näkyy pitkäjänteisenä yhteistyönä osaavan henkilökuntamme tuella ja nykyaikaisilla välineillä.

Palkanlaskenta vaatii ammattitaitoa

Ammattimainen palkanlaskenta vaatii toimialakohtaisten työehtosopimusten tuntemista, nykyaikaisten laskentaohjelmistojen käyttöä sekä laaja-alaista alan kokemusta. Asiakkaanamme yhteistyötä kanssasi tekevät palkanlaskentaan erikoistuneet, kokeneet ammattilaiset.

Kustannussäästöjä ja turvallisuutta

Palkanlaskenta yrityksessä on paljon muutakin kuin vain kuukausittainen laskenta ja maksatus. On investoitava ohjelmistoihin ja järjestelmiin, koulutettava henkilökuntaa ja varmistettava, että kaikkia lakeja ja säännöksiä noudatetaan. Ulkoistamalla palkkahallintosi säästät aikaa ja rahaa. Samalla vähennät riskejä siirtämällä palkka-asiat pois yrityksen omasta hallinnosta.

Räätälöidyt ratkaisut

Yhdessä tehdyn kartoituksen jälkeen tarjoamme yritykselle räätälöidyn ratkaisun. Järjestelmien siirto tehdään sujuvasti sovitussa aikataulussa palkanlaskennan häiriintymättä. Selvityksen tekeminen kannattaa varmasti, joten ota yhteyttä.

Tule tutustumaan meihin ja toimitiloihimme

Toimipistekuvaus_Lahti_aleksi

Palvelut

 • Palkanlaskenta

  Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa resursseja yritykselle olennaisempaan – tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Asiantuntijapalvelut

  Tilitoimiston palveluvalikoima on pitkään koostunut pääasiassa kirjanpito- ja palkanlaskentatoimista. Tavoitteena on ollut hoitaa tehokkaasti asiakkaan ulkoiseen laskentatoimeen liittyvät asiat, kuten tilinpäätös, […]

  Siirry palvelun sivulle ›

 • Yrityksen perustaminen

  Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä liikkeelle yritystoiminnassa. Apua […]

  Siirry palvelun sivulle ›

Taloushallinnon ohjelmistot