Rantalainen Seinäjoki
Kauppaneliö 8, 60120 Seinäjoki
P. 010 4228 900
Aukioloajat: Arkisin klo 8-16
Reittiohjeet ›

ETSITKÖ HYVÄÄ KIRJANPITÄJÄÄ TAI PALKANLASKIJAA SEINÄJOELTA?

Rantalainen Seinäjoki (Kauppaneliö) on täyden palvelun tilitoimisto Seinäjoella. Kirjanpitäjämme ja palkanlaskijamme palvelevat pienemmistä suurimpiin eri toimialojen yritys- ja yhteisöasiakkaita nykyaikaisilla kirjanpito-ohjelmilla ammattitaitoisesti. Tilitoimistopalvelun perustana oleva sovellus mahdollistaa toimivan yhteistyön ja yhdessä tekemisen asiakkaiden kanssa. Rantalainen Seinäjoki on osa Rantalainen Yhtiöt -konsernia.

Lue lisää Rantalaisen laajentumisesta Ilmajoen ja Seinäjoen alueelle täältä.

opas-tilitoimiston-valintaan_kirjanpito_palkanlaskenta

KAIKKI TALOUSHALLINNON PALVELUT SAMAN KATON ALTA

Meiltä saat sopivaa taloushallintopalvelua jokaiseen yrityksesi tai yhteisösi elinkaaren vaiheeseen. Palveluihimme kuuluu perinteisten kirjanpitopalvelujen lisäksi myös paljon muuta: palkanlaskenta, yrityksen perustaminen, yrityksen veroilmoitus ja osakeyhtiön sekä osinkojen verotus ovat vain esimerkkejä osaamisestamme. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeisiin sopivaksi paketiksi.

SÄHKÖINEN TALOUSHALLINTO ON NYKYPÄIVÄÄ

Sekä yrityksen että yhdistyksen kirjanpito voidaan nykyään hoitaa täysin sähköisesti asiakkaan sitä halutessa. Sähköisen taloushallinnon hyödyt ovat merkittäviä: tilitoimiston ja asiakkaan yhteiskäyttöinen taloushallinto- ja laskutusohjelma helpottaa mm. ostolaskujen kierrätyksessä, mahdollistaa reaaliaikaisen raportoinnin ja säästää taloushallinnon kustannuksissa. Tarjoamme myös oman ohjelmistotuen ja -koulutuksen asiakkaillemme käyttämiimme ohjelmistoihin.

Tule tutustumaan meihin ja toimitiloihimme

tilitoimisto seinäjoki

Taloushallinnon ohjelmistot