Yrityksen perustaminen ja alkuvaiheen suunnittelu

Rantalainen on luotettava kumppani yritysten perustamiseen ja aloitusvaiheen liiketoiminnan suunnitteluun. Olemme auttaneet useita startuppeja ja muita yrityksiä liikkeelle yritystoiminnassa.

Apua ja neuvoja yrityksen perustamisen byrokratiaan

Aloitusvaiheessa on tehtävä jonkin verran paperitöitä y-tunnuksen saamiseksi. Erityisesti osakeyhtiöiden kohdalla on enemmän tehtävää, sillä usein yrityksen perustamiseen liittyy myös laajempien osakassopimusten tekoa. Autamme aloittavia yrittäjiä muun muassa seuraavissa asioissa:

  • Startup-yrityksen liiketoiminnan suunnittelu
  • PRH-lomakkeet
  • Rahoitushakemukset
  • Starttirahahakemukset

Yhtiömuodon valinta ohjaa toimintaa

Aloittavan yrittäjän ensimmäisiä päätöksiä on valita sopiva yhtiömuoto yritykselle. Autamme mielellämme sopivan yhtiömuodon valinnassa ja kartoitamme tapauskohtaisesti liiketoiminnalle sopivimman yhtiömuodon. Lisäksi voimme tehdä mm. verotuksen arviointia päätöksenteon tueksi.

Maksuton Opas yhtiömuodon valintaan auttaa päätöksenteossa ja sisältää hyviä vinkkejä sekä linkkejä liiketoiminnan aloittamiseen.

Tärkeitä yrityksen aloitusvaiheen päätöksiä

Yhtiömuodon valinnan ja yrityksen perustamiseen liittyvän byrokratian lisäksi on syytä suunnitella liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Haluamme auttaa aloittavia yrittäjiä tässä, minkä takia olemmekin laatineet useita hyödyllisiä työkaluja startuppien ja muiden yritysten käyttöön. Verkkosivuiltamme löydät muun muassa seuraavat maksuttomat oppaat ja laskurit:

Kansainvälinen liiketoiminta

Rantalainen palvelee myös kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavia yrityksiä ja auttaa liiketoiminnan laajentamisessa ulkomaille. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin näiden pdf-kokoelmien avulla: