Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto yrityksesi liiketoiminnan tukena

Sähköisen taloushallinnon avulla yrityksesi taloushallinto hoidetaan reaaliaikaisesti ja yhteistyö tilitoimiston kanssa perustuu vuorovaikutukseen ja lisäarvon tuottamiseen. Talouden lukujen reaaliaikainen tuottaminen ja tulkinta sekä ongelmakohtien välitön hoitaminen luovat yrityksen taloudelle selkärangan, johon tukeutuen yritys voi edelleen kehittää liiketoimintaansa ja keskittyä toimintansa kasvattamiseen.

Yrityksen ja kirjanpitäjän välinen aktiivisuus ja yhteistyö kannattavat aina

Kirjanpitäjänne tuntee liiketoimintanne ja tuottaa tarvittavaa tietoa nopeasti ja tehokkaasti päätöksenteon tueksi. Palvelukonseptiimme kuuluu, että asiakasvastaava kirjanpitäjänne antaa teille ideoita ja suosituksia taloushallintonne kehittämiseksi – liiketoimintanne tueksi!

Reaaliaikainen kirjanpito nopeuttaa tiedonkulkua ja kriittisten päätösten tekoa

Yritykselle toiminnan jatkuva seuranta luo selvän kilpailuedun. Nopea reagointi esimerkiksi hintamuutoksiin ja tuotevalikoimiin vaikuttaa heti yrityksen kannattavuuteen.

Tarjoamme kattavan palvelun ja ohjelmistovalikoiman nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon tarpeisiin. Rantalainen on sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja kehittäjä. Me suosittelemme tarkoitukseen sopivaa toimintamallia sekä siihen parhaiten sopivaa taloushallinnon ohjelmistoa – yli 40 vuoden kokemuksella!

Tällä hetkellä käytössämme on sähköisen taloushallinnon ohjelmista mm. Netvisor, FivaldiProcountor ja Lemonsoft. Hyödynnämme työssämme myös asiakkaidemme käyttämiä muita taloushallinnon ja toiminnanohjauksen järjestelmiä.

Lisätietoa sähköisestä taloushallinnosta löydät mm. seuraavista linkeistä: