Palkka- ja henkilöstöhallintopalvelut

Palkanlaskennan ulkoistaminen vapauttaa yrityksen resursseja olennaisiin asioihin, kuten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä myyntiin. Varamiehityksen järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja toiminnan tehostaminen ovat myös hyviä syitä pohtia ulkoistamista.

Rantalainen tarjoaa palkanlaskentaa nykyaikaisin järjestelmin

Tarjoamme erikokoisille yrityksille parhaan vaihtoehdon palkanlaskennan hoitamiseksi. Asiakkaillamme tämä näkyy pitkäjänteisenä yhteistyönä osaavan henkilökuntamme tuella ja nykyaikaisilla välineillä.

Palkanlaskenta vaatii ammattitaitoa

Ammattimainen palkanlaskenta vaatii toimialakohtaisten työehtosopimusten tuntemista, nykyaikaisten laskentaohjelmistojen käyttöä sekä laaja-alaista alan kokemusta. Asiakkaanamme yhteistyötä kanssasi tekevät palkanlaskentaan erikoistuneet, kokeneet ammattilaiset.

Kustannussäästöjä ja turvallisuutta

Palkanlaskenta yrityksessä on paljon muutakin kuin vain kuukausittainen laskenta ja maksatus. On investoitava ohjelmistoihin ja järjestelmiin, koulutettava henkilökuntaa ja varmistettava, että kaikkia lakeja ja säännöksiä noudatetaan. Ulkoistamalla palkkahallintosi säästät aikaa ja rahaa. Samalla vähennät riskejä siirtämällä palkka-asiat pois yrityksen omasta hallinnosta.

Räätälöidyt ratkaisut

Yhdessä tehdyn kartoituksen jälkeen tarjoamme yritykselle räätälöidyn ratkaisun. Järjestelmien siirto tehdään sujuvasti sovitussa aikataulussa palkanlaskennan häiriintymättä. Selvityksen tekeminen kannattaa varmasti, joten ota yhteyttä.

Uuden sukupolven toimitustavat

Uutena toimitustapana asiakkaamme saavat käyttöönsä mPalkka sovelluksen. mPalkka mahdollistaa älypuhelimelle optimoidun palkkalaskelman toimittamisen palkansaajille. Palkkalaskelma on optimoitu puhelimen näytölle ja sovellus on turvallinen, nopea ja helppo käyttää. Kaikki tärkeä tieto kulkee mukana taskussasi ja se on nopeasti saatavilla juuri silloin kun sitä tarvitset. Katso lisää osoitteesta mpalkka.fi

Mikäli etsitte juuri Teille sopivaa tilitoimistokumppania hoitamaan palkkahallintoanne, kannattaa tutustua laatimaamme tilitoimiston valintaoppaaseen sekä valintaa koskeviin artikkeleihin:

Lataa myös pdf-esitteemme Rantalaisen palkkahallinnon palveluista.