Huolto Järvi Oy

huolto-jarvi-oy

”Tilitoimiston merkitys kasvaa sitä suuremmaksi, mitä suuremmaksi itse kasvamme. Esimerkiksi kehittyneiden teknisten järjestelmien avulla on nykyään vaivatonta tehdä omat tuloslaskelmat eri liiketoiminta-alueille.” – Ari Järvi, Huolto Järvi Oy


”Olen kyllä ollut äärettömän tyytyväinen heihin. Molemmat yritykset ovat kasvaneet sitten yhteistyömme aloittamisen. Meille on ollut tärkeää, että kun yritykseemme on tullut lisää liiketoiminta-alueita, lisää henkilöstöä ja lisää liikevaihtoa, TiliWahlstenin tukeen on voinut luottaa tilanteessa kuin tilanteessa. Asioiminen TiliWahlstenin kanssa on aina ollut mutkatonta. Kirjanpitäjämme Raija on erittäin hyvä ja tarkka asiantuntija kirjanpitoasioissa ja jos jotain monimutkaisempaa kysyttävää tulee mieleen, ei tarvitse kuin pirauttaa Markolle. Esimerkiksi juuri hiljattain Marko oli meillä täällä kertomassa autoetuasioista koko henkilökunnalle.”

”TiliWahlsten on kyllä ollut edelläkävijä näissä teknisissä järjestelmissä – oli varmasti ensimmäisiä tilitoimistoja täälläpäin, joka otti käyttöönsä sähköiset kirjanpitopalvelut. Markolla on kova polte pysyä tässä päivässä teknisten järjestelmienkin kanssa. Hän seuraa kehitystä tarkasti, päivittää ja uudistaa palveluitaan usein.” Huolto Järven ja TiliWahlstenin tietojärjestelmät ovat nyt myös integroidut, mikä nopeuttaa asioiden hoitamista. ”Kirjanpitäjämme pitää huolta asioistamme ihan reaaliaikaisesti ja muistuttaa, jos hidastelemme jonkin asian hoitamisessa. Palvelu pelaa ja saamme todella hyvät raportit.”

”Tilitoimiston merkitys kasvaa sitä suuremmaksi, mitä suuremmaksi itse kasvamme. Esimerkiksi kehittyneiden teknisten järjestelmien avulla on nykyään vaivatonta tehdä omat tuloslaskelmat eri liiketoiminta-alueille.” Kirjanpito- ja palkanmaksupalveluiden lisäksi Huolto Järvi Oy tarvitsee tällä hetkellä myös muita taloushallintopalveluita: ”Kaikki tarpeellinen löytyy TiliWahlstenilta, konsultoinnista tietojärjestelmiin ja tuloslaskelmiin. Jo ihan verotarkastusten näkökulmasta yhteistyö TiliWahlstenin kanssa on ollut hyödyllistä. He ovat verotuksen asiantuntijoita, eli voimme täällä luottaa siihen, että verotarkastuksista selviää aina puhtain paperein – jos niitä nyt edes järjestetään. Vaikuttaa nimittäin siltä, että TiliWahlsten on hoitanut veroasiat niin hyvin, että verotarkastuksia ei ole juuri ollut viime vuosina.”

”Marko on fiksu kaveri, seuraa alan tilannetta, lakimuutoksia ja kaikkea muutakin, mikä voi vaikuttaa meidän toimintaamme”, kehuu toimitusjohtaja Järvi. ”Eihän tämä ihan ilmaista ole, sen verran laajat palvelujärjestelmät meilläkin on nyt toiminnassa, mutta ihan ehdottomasti yhteistyö on kyllä hintansa väärti. Olen äärettömän tyytyväinen.”

Huolto Järvi Oy on nykyisen Rantalainen & Wahlsten Oy:n (ent. TiliWahlsten) asiakas.

www.huoltojarvi.fi

Julkaistu 21.9.2016 (alkuperäinen tarina julkaistu aiemmin TiliWahlsten Oy:n verkkosivuilla).