Valikko
Taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani.

Tilitoimistopalveluja jo kolmannessa polvessa

Rantalainen Yhtiöt on 1972 perustettu, auktorisoitu taloushallinnon palveluita tuottava konserni, jossa asiakkaiden käytettävissä on yli 350 koulutetun ammattilaisen osaaminen 18 paikkakunnalla Etelä-Suomessa. Valvomme yli 7500 asiakkaan etua.

Lue lisää yrityksestä

Ajankohtaiset julkaisut

 • 16. Huh Kolumnit

  UHANALAISET KIRJANPITÄJÄT

  Etlan tutkimus ammateista, jotka ovat uhanalaisia ohjelmistojen ja automaation kehittyessä oli mielenkiintoista luettavaa. Kirjanpitäjän ja palkanlaskijan ammatit kuuluivat kymmenen uhatuimman […]

 • 20. Hel Uutiset & tapahtumat

  Lahteen yksi Suomen suurimmista taloushallinnon palveluyksiköistä

  LAHDEN TILIKESKUS OY JA HS-YRITYSPALVELU OY YHDISTÄVÄT TOIMINTONSA Lahteen muodostuu yksi Suomen suurimmista taloushallinnon palveluyksiköistä, kun kaksi Lahden seudun johtavaa […]

 • Kotimainen perheyritys

  Rakennamme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti suomalaista hyvinvointia. Tunnemme teidän toimintaympäristönne ja haluamme olla aktiivisesti mukana sen kehittämisessä.

 • Laaja-alainen osaaminen

  Tarjoamme teille ratkaisut kaikilta taloushallinnon osa-alueilta. Asiantuntemuksemme ja osaamisemme auttavat teitä eteenpäin ja luomaan omat menestystarinanne.

 • Osaava ja motivoitunut henkilöstö

  Olemme taloushallinnon ammattilaisia ja teemme joka päivä työtä innostuneesti auttaaksemme teitä menestymään. Jatkuvalla ja aktiivisella kouluttautumisella huolehdimme siitä, että teidän käytettävissänne on aina paras mahdollinen osaaminen.

 • Paikallinen ja palveleva

  Olemme vahvasti mukana paikallisessa elinkeinoelämässä ja palvelemme teitä siellä missä tekin olette. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaidemme kohtaaminen on vahvinta osaamistamme.

 • Vahva ja kansainvälinen

  Kansainvälistyminen vaatii vahvaa osaamista ja eteenpäin katsomista. Nämä asiat yhdistävät meitä ja asiakkaitamme. Olemme myös jatkossa valmiita ja motivoituneita kasvamaan yhdessä teidän kanssanne.

 • Kokonaisedullinen

  Luomme yhdessä teidän kanssanne taloushallinnon toimintatavat, jotka parantavat kilpailukykyänne. Meille on tärkeintä, että ratkaisumme tuovat teille taloudellisia ja toiminnallisia hyötyjä.

Westend Indians ry on 1992 perustettu espoolainen urheiluseura. Rantalainen Oy on ollut osana Indiansien kasvua yhdeksi maan suurimmista urheiluseuroista.

Uratarinat

 • Uratarinat-annariina

  ”Kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuudet ovat todella hyvät. Itse pidän erityisesti monipuolisesta toimenkuvastani ja siitä, että työni sisältää paljon myös asiakaspalvelua. Ei myöskään sovi unohtaa mahtavia työkavereita!”

  Lue lisää ›

 • Uratarinat-hanne

  ”Olen oppinut todella paljon ja odotan innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Taloushallinnon ala on monipuolinen ja tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia oman urasuunnittelun näkökulmasta.”

  Lue lisää ›