Valikko
Taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani.

Tilitoimistopalveluja jo kolmannessa polvessa

Rantalainen Yhtiöt on 1972 perustettu, auktorisoitu taloushallinnon palveluita tuottava konserni, jossa asiakkaiden käytettävissä on yli 500 koulutetun ammattilaisen osaaminen 38 paikkakunnalla Etelä-Suomessa. Valvomme yli 11.000 asiakkaan etua.

Lue lisää yrityksestä
Katso esittelyvideo

Ajankohtaiset julkaisut

 • 24. Tou RAN-blogiUutiset & tapahtumat

  RAN-blogi on uusittu!

  Rantalainen on uudistanut RAN-blogin! Löydät uuden blogin edelleen verkkosivujemme etusivun Julkaisut-otsikon alta. Voit siirtyä uuden blogin osoitteeseen myös tästä linkistä: […]

 • 17. Tou Uutiset & tapahtumat

  Poweria kehittämiseen -tapahtuma Seinäjoella 26.5.2016

  Suomen Tuotekehitysyhdistys järjestää Poweria kehittämiseen -tapahtuman Etelä Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa Seinäjoella 26.5.2016 klo 8:30 alkaen. Tapahtuma on jatkoa vuoden 2015 […]

 • Osaava ja motivoitunut henkilöstö

  Olemme taloushallinnon ammattilaisia ja teemme joka päivä työtä innostuneesti auttaaksemme teitä menestymään. Jatkuvalla ja aktiivisella kouluttautumisella huolehdimme siitä, että teidän käytettävissänne on aina paras mahdollinen osaaminen.

 • Paikallinen ja palveleva

  Olemme vahvasti mukana paikallisessa elinkeinoelämässä ja palvelemme teitä siellä missä tekin olette. Henkilökohtainen palvelu ja asiakkaidemme kohtaaminen on vahvinta osaamistamme.

 • Laaja-alainen osaaminen

  Tarjoamme teille ratkaisut kaikilta taloushallinnon osa-alueilta. Asiantuntemuksemme ja osaamisemme auttavat teitä eteenpäin ja luomaan omat menestystarinanne.

 • Vahva ja kansainvälinen

  Kansainvälistyminen vaatii vahvaa osaamista ja eteenpäin katsomista. Nämä asiat yhdistävät meitä ja asiakkaitamme. Olemme myös jatkossa valmiita ja motivoituneita kasvamaan yhdessä teidän kanssanne.

 • Kotimainen perheyritys

  Rakennamme vastuullisesti ja pitkäjänteisesti suomalaista hyvinvointia. Tunnemme teidän toimintaympäristönne ja haluamme olla aktiivisesti mukana sen kehittämisessä.

 • Kokonaisedullinen

  Luomme yhdessä teidän kanssanne taloushallinnon toimintatavat, jotka parantavat kilpailukykyänne. Meille on tärkeintä, että ratkaisumme tuovat teille taloudellisia ja toiminnallisia hyötyjä.

Urheiluliitto arvostaa palveluiden joustavuutta, nopeutta ja luotettavuutta. Erityisesti sähköisen taloushallinon ratkaisut ovat olleet avainasemassa.
sulLogo

Uratarinat

 •   ASIAKASPALVELUN AMMATTILAINEN Yo-merkonomiksi vuonna 1992 valmistunut Minna Vallenius työskenteli opintojensa jälkeen pankissa lähinnä asiakaspalvelun tehtävissä. Palvelutiskityön lisäksi hän teki […]

  Lue lisää ›

 • Katriina Marjamäki, kirjanpitäjä

  Kirjanpitäjä Katriina Marjamäen ura alkoi työharjoittelusta. Hän painottaa tiedonhaun ja jatkuvan oppimisen merkitystä alalla. Lue lisää!

  Lue lisää ›

 • Virpi Ahonen jpg

  Virpi Ahonen on palvellut yrittäjiä jo yli 25 vuoden ajan. Häneltä löytyy monipuolista osaamista, josta monen nuoremman kannattaisi ottaa oppia. Tutustu Virpin uratarinaan Arjen sankarimme -julkaisusta.

  Lue lisää ›

 • Jaana

  Yhtiössä on monenlaista osaamista taloushallintoon liittyen. Pienissä toimistoissa henkilöstön osaamispohja ei läheskään aina ole tarpeeksi laaja kaikkien haasteiden ylittämiseen.

  Lue lisää ›

 • Manu Lajunen

  Kirjanpitäjältä täytyy löytyä aitoa kiinnostusta asiakkaansa liiketoimintaa kohtaan. Kirjanpidon raporttien osalta on tärkeää viedä ne mahdollisimman lähelle tilinpäätöstasoa ja selvittää vastaan tulleet ongelmat heti.

  Lue lisää ›

 • Koulutan henkilökuntaa, tapaan uusia ihmisiä, opastan asiakkaita ja liikun paljon. Rantalaiselle tullessani sain mitä halusin, haasteita ja vaihtelua!

  Lue lisää ›

 • Risto Iivonen1

  Risto Iivonen on Rantalainen Helsingin toimitusjohtaja. Rantalainen Helsinkiin kuuluvat Kampin, Pasilan, Tikkurilan ja Myyrmäen toimipisteet.

  Lue lisää ›